Aston Martin DB11

Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/3/2016

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε η σχεδίαση της νέας Aston Martin DB11 έχει σαφείς επιρροές από την DB10 που είδαμε στην τελευταία ταινία James Bond, εν ονομάτι «Spectre». Στο εμπρόσθιο τμήμα την παράσταση κλέβει η ευμεγέθης μάσκα με τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.


Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η αεροτομή και η εξίσου δυναμική σχεδίαση, ενώ κάτω από το καπό βρίσκεται τοποθετημένος ο νέος V12 twin-turbo κινητήρας των 5,2 λίτρων της βρετανικής εταιρείας, με ισχύ που αγγίζει τους 600 ίππους!

Να σημειωθεί ότι η Aston Martin DB11 θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της φίρμας, με την ονομασία «VH», ενώ τα ηλεκτρονικά θα φέρουν την υπογραφή της AMGΠαράλληλα, η νέα DB11 θα απαρτίζεται από ελαφριά συνθετικά υλικά, ενώ όπως αναμενόταν θα είναι πισωκίνητη και θα φροντίζει για αυτό ένα αυτόματι κιβώτιο ταχυτήτων.

 
  • Jalisco

    Το γνωμικό "κάθε πέρυσι και καλύτερα" ταιριάζει γάντι στο σχεδιασμό των μοντέλων της ΣΕΑΤ.....

      4
  • giorgos alfa75 america

    Nομιζω οτι ξεχασατε να αναφερεται, οτι παρουσιαζονται και οι απλες εκδοσεις της Alfa Romeo Giulia!

      3
    • autotriti

      Απάντηση: Το άρθρο εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα μοντέλα. Στην Giulietta αναφέρουμε και τις υπόλοιπες εκδόσεις.

        1
  • iordanis

    το audi q2 απο πισω κλασσικο vw polo και απο μπροστα κλασσικο audi a2.τιποτα αλλο δεν προσφερουν πλεον.

      2
  • Tsiman

    Ωραίο το CIVIC, αλλά ποιος ξέρει τι τιμή θα του βάλει ο Σαρακάκης; Στα τελευταία μοντέλα βλέπουμε μεγάλη διαφορά στις τιμές Ελλάδος με υπόλοιπης Ευρώπης, χωρίς να δικαιολογούνται από την φορολογία μας.