Και οι δύο επιβάτες βγήκαν νεκροί από το Honda Civic.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Και οι δύο επιβάτες βγήκαν νεκροί από το Honda Civic.

Τραγωδία στο Nurburgring

28.419 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2016)

Το Nurburgring επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τη φήμη του ως "πράσινη κόλαση" παίρνοντας μαζί του δύο ψυχές, ενώ άλλοι τρεις άνθρωποι είναι τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά.

Αν και οι πληροφορίες είναι ακόμη συγκεχυμένες, καθώς το δυστύχημα έλαβε χώρα εχθές, το σίγουρο είναι οτι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Nurburgring και ακόμη τρεις είναι τραυματίες, με τον έναν μάλιστα να είναι σοβαρά. 
Όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα, ο οδηγός του εικονιζόμενου Honda Civic έχασε τον έλεγχο το οχήματός του και έπεσε σε άλλο αυτοκίνητο το οποίο είχε ακινητοποιηθεί λόγω μικροατυχήματος (έξοδος). Τη στιγμή του δυστυχήματος η πίστα ήταν βρεγμένη λόγω βροχής.
Η σφοδρότητα της σύγκρουσης, όπως φαίνεται και από την εικόνα, προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατο οδηγού και συνοδηγού. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου είναι σε σοκ, ενώ οι δύο κριτές που είχαν σπεύσει στο σημείο για βοήθεια, στο προηγούμενο αυτοκίνητο που είχε βγει εκτός πίστας, είναι τραυματίες. Ο ένας μάλιστα σοβαρά.
Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε να μην μεγαλώσει η λίστα των νεκρών από το συγκεκριμένο δυστύχημα και φυσικά αυτό να είναι και το τελευταίο.

Το Honda Civic πριν και μετά τη σύγκρουση.

Το Honda Civic πριν και μετά τη σύγκρουση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw