Διήμερο δοκιμών η Chevrolet

Διήμερο δοκιμών η Chevrolet

(18/1/2010)

Η ομάδα της Chevrolet WTCC ολοκλήρωσε με επιτυχία όλες τις δραστηριότητες που είχε προγραμματίσει για το διήμερο δοκιμών την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη στο σιρκουί του Ricardo Tormo κοντά στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Παρά το γεγονός ότι και η Ιβηρική χώρα επηρεάστηκε από το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε ολόκληρη την Ευρώπη, οι συνθήκες ήταν άριστες για τη δοκιμή τη Δευτέρα το απόγευμα και την Τρίτη το πρωί. Οι Yvan Muller και Rob Huff εργάστηκαν εντατικά με στόχο να δοκιμάσουν διαφορετικές λύσεις ισορροπίας και να βελτιώσουν τα σεταρίσματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Η δοκιμή στη Βαλένθια σηματοδότησε επίσης το ντεμπούτο στην πίστα του Graham Watson, ο οποίος προσήλθε στην RML την περασμένη εβδομάδα, ως νέος Team Manager του προγράμματος Chevrolet WTCC, διαδεχόμενος τον Mark Busfield στο ρόλο του. Ο Watson, 42 ετών, είναι νέος στους αγώνες WTCC αλλά φέρνει στην ομάδα της Chevrolet την πλούσια εμπειρία του από την ανώτερη βαθμίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έχοντας δουλέψει στη Formula 1 για πολλά χρόνια, σε ομάδες όπως η Benetton και η BAR.

Τα Cruze θα δοκιμαστούν και πάλι την ερχόμενη εβδομάδα, στις 20-21 Ιανουαρίου, στο Algarve, αυτή τη φορά με οδηγούς τους Alain Menu και Yvan Muller, πριν περάσουν από την τελική προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα του 2010 WTCC στην Curitiba (6-7 Μαρτίου) και ταξιδέψουν στη Βραζιλία στο τέλος του μήνα.
LINGLONG VS CONTINENTAL
moto