Αεροτομή για απογείωση!

Διαβάστηκε από 2909 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2018

«Αέρας VIP», αυξημένα επίπεδα πρόσφυσης και μεγαλύτερη σταθερότητα στο φρενάρισμα. 3 πλεονεκτήματα που δείχνουν ότι η αεροτομή δεν είναι μόνο «καγκουριά».

 
Όσο γρηγορότερα οδηγείς, τόσο περισσότερο τη χρειάζεσαι

Πρόκειται για το κυριότερο πλεονέκτημα της τοποθέτησης αεροτομής, το οποίο είναι ιδιαίτερα εύκολο να κατανοηθεί, ακόμα και από άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με το χώρο του αυτοκινήτου.

Φέρε στο μυαλό σου τα φτερά ενός αεροπλάνου λίγο πριν απογειωθεί. Έχουν μια συγκεκριμένη κλίση η οποία βοηθά το αεροπλάνο να απογειωθεί μέσω του αέρα που τα «χτυπά». Η αεροτομή κάνει το ακριβώς αντίθετο.

Έχοντας την αντίστροφη κλίση από αυτή των φτερών, ο αέρας «πιέζει προς τα κάτω» το αυτοκίνητο, αυξάνοντας τα επίπεδα πρόσφυσης, δίνοντας έτσι καλύτερο έλεγχο του οχήματος στον οδηγό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα. Με 1 κλίκ εδώ !

Δίνεις στο αυτοκίνητό σου «αέρα VIP»

Οι αεροτομές πρωτοεμφανίστηκαν τη δεκαετία του 1970 από την Porsche, και συγκεκριμένα στο μοντέλο 911 Turbo. Από τότε , έχει ενσωματωθεί σε πολλά μοντέλα αυτοκινήτων και εκτός από τις περιπτώσεις που συμπεριλαμβάνεται στον εργοστασιακό εξοπλισμό, υπάρχουν διαθέσιμες προς αγορά και πολλές επιλογές στο χώρο του after market.

Στις μέρες μας, η αεροτομή έχει γίνει σύμβολο βελτίωσης της εξωτερικής εμφάνισης του αυτοκινήτου, κάτι το οποίο ισχύει, αρκεί να παραμένει σε...φυσιολογικά μεγέθη.

Top Expert Tips: 1 προφανές & 3 (ψαγμένα) οφέλη της Αεροτομής!

Το φρενάρισμα γίνεται με μεγαλύτερη σταθερότητα

Λόγω του 1ου χαρακτηριστικού - όφελους μιας αεροτομής, βελτιώνεται και η λειτουργία του φρεναρίσματος. Όσο καλύτερα «πατάει» το αυτοκίνητο στο οδόστρωμα, τόσο αποτελεσματικότερη θα είναι και η χρήση των φρένων καθώς εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή τριβή μεταξύ ελαστικών – δρόμου.

Αυτές είναι. Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις της αγοράς ! Δείτε με 1 κλίκ..

Σε διακρίνουν καλύτερα οι οδηγοί που βρίσκονται «πίσω σου»

Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα αεροτομομών εξοπλισμένων με φωτάκι το οποίο λειτουργεί ακριβώς όπως τα φώτα φρένων το οποίο κάνει ακόμα εντονότερη την ειδοποίηση χρήσης φρένων προς τους οδηγούς που ακολουθούν το αυτοκίνητο σου στην κίνηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

 • Ποιοτική αναβάθμιση αυτοκινήτων!

  Αριστα καταρτισμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο από την BIGAS Ιταλίας! Το 35% το προσωπικού είναι απόφοιτοι ανώτατων Πολυτεχνικών σχολών. Πολυετής εμπειρία στην ρύθμιση των κινητήρων. Λογικές τιμές, με δημιουργία προσφορών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κάθε πελάτη.  2103410108 Περισσότερα
 • Κορυφαίες λάμπες Led Αυτοκινήτου

  Η εταιρεία HELECO δίνει άμεσες και αξιόπιστες λύσεις στον τομέα του φωτισμού για το αυτοκίνητο, στοχεύοντας στην Ασφάλεια, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Μεγάλη γκάμα προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές.
   2130387078 Περισσότερα
 • Μόνο οι καλύτερες εξατμίσεις

  Η εταιρία Δρακάτος  και Σια ΕΕ, πρωτοπορεί στο τομέα της εξάτμισης σχεδόν 30 χρόνια. Καταλύτες κεραμικοί και μεταλλικοί, φίλτρα μικροσωματιδίων, εξατμίσεις, κρεμαγιέρες και σπιράλ. Ανταγωνιστικές τιμές και αυθημερόν παράδοση πανελλαδικά.
   2103464883 Περισσότερα
 • Προγραμματίζει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα

  Η «Microchips Tuning» βρίσκεται στο χώρο της βελτίωσης από το 2003. Εχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προγραμματίσει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα αποτελέσματα και οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι η απόδειξη της ποιότητας. 
   2104838357 Περισσότερα
 • Κάντε τις αγορές σας μόνο με ένα κλίκ!

  H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.
   2102914326 Περισσότερα
 • Τα πάντα για τα εξαρτήματα μετάδοσης

  Η εταιρεία Γκατζελάκης, ασχολείται με την κατασκευή εξαρτημάτων μετάδοσης και με την υποστήριξη αυτών για αυτοκίνητα. Τα εξαρτήματα που κατασκευάζει είναι, μεταξύ άλλων: Μπλοκέ διαφορικά τύπου Τόρσεν. Ημιαξόνια βελτιωμένα για μεγάλες απαιτήσεις. 
   2467042690 Περισσότερα
 • Ποιοτικές βελτιώσεις - εξειδικευμένο service

  Στο συνεργείο NTTS θα βρεις ότι χρειαστείς στους τομείς των βελτιώσεων αλλά και του εξειδικευμένου service για Nissan & Toyota. Λάδια, μπουζί, φίλτρα και άλλα προϊόντα καθώς και μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, μεταξύ άλλων ευθυγράμμιση και τοποθέτηση ελαστικών.
   2106635755 Περισσότερα
 • Αεροτομές – spoiler για όλα τα αυτοκίνητα

  Μαστρογιαννάκης: μεγάλη ποικιλία απο αεροτομές-spoiler-προφυλακτήρες- μασπιε-αεραγωγούς καπο – φρύδια φανών – φτερά τροχών. Προσαρμογή όλων των σχεδίων στα μέτρα του αυτοκινήτου σας.
   2105775322 Περισσότερα

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 • Κορυφαία ηχοσυστήματα διεθνούς φήμης

  Pioneer: άριστα προϊόντα ασύγκριτης απόδοσης. Ράδιο – CD, multimedia ηχοσυστήματα, GPS, ενισχυτές και πολλά άλλα με τη «σφραγίδα» μιας από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο. Ανταγωνιστικές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.
   2109554355 Περισσότερα
 • Κάντε τις αγορές σας μόνο με ένα κλίκ!

  H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.
   2102914326 Περισσότερα
 • Κορυφαίες λάμπες Led Αυτοκινήτου

  Η εταιρεία HELECO δίνει άμεσες και αξιόπιστες λύσεις στον τομέα του φωτισμού για το αυτοκίνητο, στοχεύοντας στην Ασφάλεια, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Μεγάλη γκάμα προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές.
   2130387078 Περισσότερα
 • Εξοπλισμός συνεργείων κορυφαίας ποιότητας

  Η Βenzer Ηellas δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στην εμπορία εξοπλισμών συνεργείου. Από τον Οκτώβριο του 2016 αντιπροσωπεύει κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια τον καταξιωμένο Γερμανικό οίκο στο χώρο των μηχανημάτων συνεργείου Weber GmbH.
   2105317545 Περισσότερα

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΡΕΝΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός