Δοκιμή: Mazda 2 με 90 PS

Δοκιμή: Mazda 2 με 90 PS

The Mazda way: Τυπικά χαρακτηριστικά της ιαπωνικής εταιρείας όπως καλή ποιότητα κατασκευής, ατμοσφαιρικός κινητήρας, δυναμική σχεδίαση και ευχάριστη οδική συμπεριφορά συναντώνται και στη μικρότερη πρότασή της, το Mazda 2.

Δοκιμή: Skoda Kodiaq στη βασική του

Δοκιμή: Skoda Kodiaq στη βασική του

Τα αξίζει τα λεφτά του: Η βασική έκδοση του Skoda Kodiaq με τον 1,5 TSI των 150 ίππων αποδεικνύεται ιδιαίτερα συμφέρουσα από κάθε άποψη.

Δοκιμή: DS 7 Crossback

Δοκιμή: DS 7 Crossback

Τhe Prestige… Στην κορυφαία έκδοσή του, το DS 7 Crossback συνδυάζει το κύρος με ένα πιο σπορτίφ ύφος και κερδίζει τις τελικές εντυπώσεις με την διαφορετικότητά του…

Δοκιμή: BMW X7 M50d

Δοκιμή: BMW X7 M50d

Πληθωρική σε διαστάσεις, επιβλητική σε εμφάνιση, με κορυφαία ποιότητα και τεχνολογία, άφθονους χώρους και οδηγική συμπεριφορά στα πρότυπα της BMW, η X7 αφήνει το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα σε μια κατηγορία για εκλεκτούς πελάτες.

Δοκιμή: Audi Q3 Sportback

Δοκιμή: Audi Q3 Sportback

Beauty, on duty! Συνήθως, όταν μπαίνει ένας κωδικός τύπου «Sport» δίπλα στο όνομα ενός μοντέλου υποψιάζεται κανείς ότι θα υπάρξει μεν μια πιο δυναμική σχεδίαση, αλλά το σύνολο θα χάσει σε πρακτικότητα. Και στο Audi Q3 Sportback ισχύει αυτό, αλλά μόνο στο πρώτο σκέλος του. 

Δοκιμή: Νέο DS 3 Crossback

Δοκιμή: Νέο DS 3 Crossback

Στην... λίμνη των αστικών crossover, η οποία συνεχώς μεγαλώνει, το DS 3 Crossback γίνεται το βότσαλο που ταράσσει την ηρεμία με τον avant garde και executive χαρακτήρα του.

test

Non-Paper.asp