Δοκιμή: Skoda Scala

Δοκιμή: Skoda Scala

Δεύτερο σκαλί: Η έκδοση με τον 1.000άρη κινητήρα των 116 ίππων είναι το δεύτερο σκαλοπάτι στη γκάμα του νέου μικρομεσαίου της Skoda. Kαι πιθανώς το πιο ισορροπημένο.

Δοκιμή: Αυτόματο Opel Grandland X

Δοκιμή: Αυτόματο Opel Grandland X

8ετική προσ8ήκη: Η γκάμα του Opel Grandland X προσθέτει στα κινητήρια σύνολά της ένα νέο συνδυασμό, για μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινότητα, με τον ικανό κινητήρα βενζίνης 1,2 λτ. με απόδοση 130 ίππους και το νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Δοκιμή: Νέο Mazda CX-30

Δοκιμή: Νέο Mazda CX-30

Mazda με τα όλα του… Το CX-30 είναι η νέα crossover πρόταση της Mazda, που έρχεται να τοποθετηθεί ακριβώς ανάμεσα στo μικρό CX-3 και στο CX-5 διαθέτοντας κομψό σχεδιασμό, ευχάριστα οδικά χαρακτηριστικά, premium φιλοσοφία, αλλά και ανάλογη τιμή.

Πρώτη Δοκιμή Renault Captur

Πρώτη Δοκιμή Renault Captur

Δοκιμάζουμε σε παγκόσμια πρώτη την έκδοση με τον 1,3 ΤCe βενζινοκινητήρα των 130 ίππων. Η κομψότερη, πρακτικότερη και πιο high-tech, νέα γενιά του Renault Captur, έχει το απαραίτητο hardware, ώστε να παραμείνει best-seller σαν τον προκάτοχό του.

Δοκιμή: Kia Rio GT Line

Δοκιμή: Kia Rio GT Line

(Μπ)ρίο και ευκολία: Το Kia Rio με τον 1.000άρη turbo κινητήρα των 120 ίππων συνδυάζεται μόνο με το πακέτο GT Line και προαιρετικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη σε έναν συνδυασμό, που εκτοξεύει τον σπορτίφ χαρακτήρα, αλλά και την τιμή του.

Δοκιμή: Αυτόματο Fiat 500X Diesel

Δοκιμή: Αυτόματο Fiat 500X Diesel

Πάντα επίκαιρο: Το Fiat 500X συνεχίζει και μετά την ανανέωσή του να αποτελεί ένα ικανό μικρό crossover κάτι που ενισχύεται στην έκδοση Cross με τον 1.600άρη diesel κινητήρα και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που προσφέρεται ως δώρο.

test

Non-Paper.asp