• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οδηγήστε με ασφάλεια

Σύμφωνα με την Opel κερδίζεις 1,5 δλ. χρόνου αντίδρασης όταν κινείσαι με ταχύτητα 80 χλμ./ώρα ενώ χρησιμοποιείς Matrix LED προβολείς.

Φωτά LED με έξτρα λεφτά ή φώτα αλογόνου με έξτρα ρίσκο;

Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021

Αν θες να κάνεις σκόντο, περιορίσου στον κλιματισμό και την οθόνη του infotainment. Επειδή με τα φώτα και την ασφάλειά μας δεν παίζουμε, μάθε γιατί ΠΡΕΠΕΙ να βάλεις LED προβολείς στο καινούργιο σου αυτοκίνητο.

Επικίνδυνη η κρεμασμένη μάσκα στον καθρέπτη!

Επικίνδυνη η κρεμασμένη μάσκα στον καθρέπτη!

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021

Είναι η εύκολη λύση, είμαστε σίγουροι πως το έχεις κάνει. Αντί δηλαδή να κουβαλάς μια καινούρια μάσκα, κρεμάς μία (ή περισσότερες) σε κάποιο σημείο του αυτοκινήτου (φλας, καθρέπτη κτλ.). Μήπως όμως αυτό είναι επικίνδυνο τόσο για την ασφάλεια, όσο και την υγιεινή; Τι λες;

Ηλεκτρικά Πατίνια: Αξίζουν ή μόνο επικίνδυνα είναι;

Ηλεκτρικά Πατίνια: Αξίζουν ή μόνο επικίνδυνα είναι;

Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021

Είναι φθηνά, οικονομικά, έχουν πλεονεκτήματα όταν κινείσαι μέσα στην πόλη, είναι όμως και επικίνδυνα. Αφήνουμε στην άκρη τους 4 τροχούς και πάμε μια βόλτα με αυτά σκεφτόμενοι τόσο ως οδηγοί, όσο και ως εν δυνάμει χρήστες.

Πρέπει να προσπεράσεις; Ξέρεις πως να το κάνεις σωστά;

Πρέπει να προσπεράσεις; Ξέρεις πως να το κάνεις σωστά;

Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021

Η προσπέραση είναι μία από τις διαδικασίες κατά την οδήγηση, που μπορεί να έχει άσχημα αποτελέσματα αν δεν γίνει σωστά και δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Ας δούμε λοιπόν πως πρέπει να κινηθεί όποιος θέλει να προβεί σε προσπέραση.

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν κινούμαστε σε δρόμο μαζί με φορτηγά;

Πρόσεχε τις νταλίκες!

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021

Η συνύπαρξη φορτηγών και επιβατικών οχημάτων στους δρόμους μπορεί να μην είναι και τόσο «αρμονική» κάποιες φορές, συνεπώς θα πρέπει να έχετε κατά νου κάποιες ιδιαιτερότητες που ισχύουν, αλλά και τι θα πρέπει να προσέξετε όταν οδηγείτε το αυτοκίνητό σας.

Εσύ ξέρεις να βάζεις αλυσίδες;

Έρχονται χιόνια: Ξέρεις τι να κάνεις αν χρειαστείς αλυσίδες;

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021     2 σχόλια

Σε χιονισμένους δρόμους είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Πώς, πότε και ποιές όμως αλυσίδες χρησιμοποιούμε; Δείτε 5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την χρήση τους.

Αυτά είναι τα Τop 5 στριφτερά μικρά!

Αυτά είναι τα Τop 5 στριφτερά μικρά!

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020     2 σχόλια

H Τοp 5άδα των μικρών, στον Τάρανδο: Ποια είναι τα καλύτερα μικρά αυτοκίνητα στην απαιτητική δοκιμασία αποφυγής κινδύνου που πραγματοποιεί το Test Center του AutoTρίτη και ποια η μέγιστη ταχύτητα και η συμπεριφορά τους στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της διαδικασίας;