Το κάθισμα ISOfix Chico Χpace!

Το RECARO Young Expert Plus!

Το κάθισμα Βesafe izi combi X4!

Η ασφαλέστερη θέση για τον καλύτερο επιβάτη!

Διαβάστηκε από 2329 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/7/2017

Δες τώρα γιατί τα παιδικά καθίσματα ISOFIX είναι πανεύκολα στη χρήση αλλά και τα ασφαλέστερα για το παιδί σου!

 
Μειώνουν ως και 22% τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών!

Σύμφωνα με διεθνείς έρευνες, τα καθίσματα ISOfix μειώνουν ως και 22% τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών από ατύχημα στα παιδιά. Έχει αποδειχθεί πως, σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, περιορίζουν την κίνηση του κεφαλιού, προστατεύοντας το παιδί από τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη ενώ αν η σύγκρουση είναι πλάγια, οι πιθανότητες να μετατοπιστεί το κάθισμα είναι σχεδόν μηδενικές.

Προστατεύει και από κραδασμούς και απότομες αλλαγές πορείας!

Η απόλυτη σταθερότητα που προσφέρει ένα κάθισμα ISOFIX προστατεύει και κρατάει «στη θέση του» το παιδί ακόμα και όταν το αυτοκίνητο περνάει από λακκούβες και εξογκώματα που προκαλούν μεγάλους κραδασμούς, πραγματοποιεί απότομες αλλαγές πορείας για την αποφυγή κάποιου εμποδίου ή φρενάρει απότομα.

Το τοποθετείς σωστά με μία μόνο κίνηση!

Η τεχνολογία ISOfix,  παρέχεται σε όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα, περιλαμβάνει 2 υποδοχές στις οποίες «κουμπώνει» το αντίστοιχο παιδικό κάθισμα. Είναι κυριολεκτικά αδύνατον να τοποθετηθεί με λάθος τρόπο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος! Η μέθοδος είναι πανεύκολη και δε χρειάζεται καν εξοικείωση αφού είναι έτοιμο μέσα σε δευτερόλεπτα από την πρώτη κιόλας φορά.

Έλεγξε πρώτα αν το αυτοκίνητο σου έχει τις απαραίτητες υποδοχές!

Με ένα σύντομο έλεγχο μέσω Internet ή και επικοινωνώντας με την αντιπροσωπεία από όπου αγόρασες το αυτοκίνητό σου, μπορείς να διαπιστώσεις αν αυτό υποστηρίζει την τεχνολογία ISOfix.

Το επόμενο και τελικό βήμα είναι η άμεση αγορά και τοποθέτησή  ενός πιστοποιημένου καθίσματος ISOfix ώστε να απολαύσει το μωρό σου τα τεράστια πλεονεκτήματά του.

Προτάσεις αγοράς:
  • Βesafe izi combi X4
           Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή η οποία έχει, μεταξύ άλλων, διπλή προστασία από πλάγια κρούση για
           κεφάλι & λαιμό και ρύθμιση για 3 θέσεις καθίσματος και ύπνου.
  • Recaro young expert plus
      Αλλη μια κορυφαία πρόταση, το Recaro Young Expert Plus ξεχωρίζει για τον ειδικό σχεδιασμό για απορρόφηση της ενέργειας από σύγκρουση στις περιοχές του κεφαλιού και του στήθους, καθώς και για τα υλικά με μικροίνες που είναι ασύγκριτης ποιότητας.
  • Chico Xpace
          Το Chico Xpace έχει λάβει τη διάκριση των 4 αστεριών στις Ευρωπαϊκες Δοκιμές Καθισμάτων Αυτοκινήτου το 2012. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν δυνατότητα ανάκλισης και διπλό σύστημα εγκατάστασης.
 
Είστε κάτοχος παιδικού καθίσματος ISOfix; Πόση περισσότερη ασφάλεια νιώθετε για το παιδί σας σε σχέση με ένα κοινό παιδικό κάθισμα που στερεώνεται με τη ζώνη του πίσω καθίσματος;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  • Ασφαλή και άνετα παιδικά καθίσματα!

    Tο ηλεκτρονικό κατάστημα oneira.gr προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου ανάλογα με την ηλικία, το βάρος και το ύψος του μωρού σας. Πρόκειται για ένα πολύ βασικό είδος που εξασφαλίζει την ασφάλεια και την άνεση στο αυτοκίνητο. Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις προδιαγραφές του αυτοκινήτου σας.  2310459650 Περισσότερα