Τα εργοστασιακά συστήματα πολυμέσων κουμπώνουν ιδανικά στο ταμπλό και συνεργάζονται 100% με τα χειριστήρια και το trip computer. Τα after market από την άλλη είναι πιο φθηνά στην απόκτησή τους.

Είστε κάτοχοι ενός smartphone με λειτουργικό android; Αν ναι τότε αμέσως θα εκτιμήσετε τις δυνατότητες ενός σύγχρονου συστήματος πολυμέσων, αφού τα περισσότερα από αυτά τρέχουν με λειτουργικό android.

Παλιότερα ο όρος car multimedia είχε συνδεθεί με τον ήχο και τα βελτιωμένα αυτοκίνητα. Σήμερα, έχει πάρει νέα μορφή και ένα σύγχρονο σύστημα πολυμέσων έχει αντίστοιχες δυνατότητες ενός φορητού υπολογιστή.

Οι τιμές των car multimedia ξεκινούν από τα 250 ευρώ και μπορούν να φτάσουν ακόμη και τα 1.500 ευρώ. Η τιμή εξαρτάται φυσικά από την ταχύτητα του επεξεργαστή τους, τις δυνατότητές του και την ισχύ τους.

Παλιότερα ο όρος car multimedia είχε συνδεθεί με τον ήχο και τα βελτιωμένα αυτοκίνητα. Σήμερα, έχει πάρει νέα μορφή και ένα σύγχρονο σύστημα πολυμέσων έχει αντίστοιχες δυνατότητες ενός φορητού υπολογιστή.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο νού όταν ακούτε τις φράσεις car multimedia ή in car entertainment (ICE); Μα φυσικά, η ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο.

Τα multimedia είναι φορητοί υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητες που δεν τις βάζει ο νους σας.

Το μέλλον των car multimedia είναι λαμπρό. Σε κάθε περίπτωση θα φέρουν μεγάλες οθόνες αφής, γρήγορους επεξεργαστές και η διασύνδεση με το internet θα δίνει δυνατότητες και γεύση για το πώς θα είναι η αυτοκίνηση στο μέλλον.

Multimedia: Ένα tablet στο αυτοκίνητό σας!

Διαβάστηκε από 13157 αναγνώστες

Πολλοί νομίζουν πως τα συστήματα πολυμέσων των αυτοκινήτων είναι εξελιγμένες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής. Λάθος! Είναι φορητοί υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητες που δεν τις βάζει ο νους σας. Δείτε παρακάτω τα πολλαπλά πλεονεκτήματά τους, τις νέες τεχνολογίες που υπάρχουν στην αγορά, όπως και το τι να προσέξετε πριν την αγορά.

 
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο νού όταν ακούτε τις φράσεις car multimedia ή in car entertainment (ICE); Μα φυσικά, η ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο. Αλλωστε, πριν μία 10ετία υπήρχε η μόδα των βελτιωμένων αυτών αυτοκινήτων, δηλαδή των αυτοκινήτων με εκατοντάδες ηχεία στο εσωτερικό, τηλεοράσεις που αναδύονταν από το πορτ-μπαγκάζ με το πάτημα ενός κουμπιού, φωτορυθμικά στην καμπίνα, φώτα neon που φώτιζαν το δρόμο και ου τω καθεξής…
Σήμερα, η μόδα αυτή έχει ατονήσει, όμως η ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο έχει πάρει νέα μορφή, σύμφωνη με τα δεδομένα της εποχής κάτι που βέβαια οφείλεται στην τεχνολογική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.
Για παράδειγμα, ενώ παλιά τα συστήματα multimedia ήταν για να ακούς μουσική και να βλέπεις καμιά ταινία, σήμερα, μπορούν να παίξουν το ρόλο του δορυφορικού συστήματος πλοήγησης, ενός σύγχρονου υπολογιστή με δυνατότητα σύνδεσης στο internet, κάμερας οπισθοπορείας, τηλεφώνου, τηλεόρασης κτλ.
Παρακάτω θα βρείτε πιο αναλυτικά τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα, αλλά και μειονεκτήματά τους, τις νέες τάσεις που επικρατούν τόσο στα εργοστασιακά συστήματα όσο και στα after market, τις τιμολογιακές βαθμίδες τους καθώς και κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις αγοράς.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA

  • Τοποθέτηση παντός είδους συστημάτων

    To κατάστημα ihosynthesi.gr ιδρύθηκε το 1993 με αντικείμενο την πώληση και τοποθέτηση ηχοσυστημάτων, συστημάτων πλοήγησης και συναγερμών με δορυφορικό εντοπισμό αυτοκινήτου. Η άμεση διάθεση των προϊόντων και η μεταπωλητική υποστήριξη χαρακτηρίζουν την πολιτική της.  2102842481 Περισσότερα
  • Ποιοτικά και οικονομικά αξεσουάρ!

    Η Kris – Karras, κοντά σας από το 2001, εξειδικεύεται στην πώληση αξεσουάρ αυτοκινήτων τόσο στη χονδρική αλλά και στη λιανική πώληση. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τον νομό Φθιώτιδας μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αυτοκινήτου.  2231067468 Περισσότερα