Παιδικά καθίσματα ISOFIX

Διαβάστηκε από 3435 αναγνώστες

Δείτε τώρα γιατί τα παιδικά καθίσματα ISOfix είναι τα ασφαλέστερα και ταυτόχρονα τα ευκολότερα στη χρήση.

 
ISOfix: Το ασφαλέστερο παιδικό κάθισμα

Δείτε τώρα γιατί τα παιδικά καθίσματα ISOfix είναι τα ασφαλέστερα και ταυτόχρονα τα ευκολότερα στη χρήση.

Προσφέρει τη μεγαλύτερη ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος!

Σύμφωνα με διεθνείς έρευνες, τα καθίσματα ISOfix μειώνουν ως και 22% τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών από ατύχημα στα παιδιά. Έχει αποδειχθεί πως, σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, περιορίζουν την κίνηση του κεφαλιού, προστατεύοντας το παιδί από τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη ενώ αν η σύγκρουση είναι πλάγια, οι πιθανότητες να μετατοπιστεί το κάθισμα είναι σχεδόν μηδενικές.

Βελτιωμένη προστασία και κατά την οδήγηση

Η απόλυτη σταθερότητα που προσφέρει ένα κάθισμα ISOFIX προστατεύει και κρατάει «στη θέση του» το παιδί ακόμα και όταν το αυτοκίνητο περνάει από λακκούβες και εξογκώματα που προκαλούν μεγάλους κραδασμούς, πραγματοποιεί απότομες αλλαγές πορείας για την αποφυγή κάποιου εμποδίου ή φρενάρει απότομα.

Το τοποθετείς σωστά με μία μόνο κίνηση!

Η τεχνολογία ISOfix,  παρέχεται σε όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα, περιλαμβάνει 2 υποδοχές στις οποίες «κουμπώνει» το αντίστοιχο παιδικό κάθισμα. Είναι κυριολεκτικά αδύνατον να τοποθετηθεί με λάθος τρόπο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος! Η μέθοδος είναι πανεύκολη και δε χρειάζεται καν εξοικείωση αφού είναι έτοιμο μέσα σε δευτερόλεπτα από την πρώτη κιόλας φορά.

Αγόρασε το σήμερα με 100 ευρώ

Με ένα σύντομο έλεγχο μέσω Internet ή και επικοινωνώντας με την αντιπροσωπεία από όπου αγόρασες το αυτοκίνητό σου, μπορείς να διαπιστώσεις αν αυτό υποστηρίζει την τεχνολογία ISOfix. Το επόμενο και τελικό βήμα είναι η άμεση αγορά και τοποθέτησή  ενός πιστοποιημένου καθίσματος ISOfix στο αυτοκίνητο σου μόνο με 100 ευρώ, ένα πολύ μικρό «αντάλλαγμα» σε σχέση με αυτά που μπορεί να προσφέρει.

Είστε κάτοχος παιδικού καθίσματος ISOfix; Πόση περισσότερη ασφάλεια νιώθετε για το παιδί σας σε σχέση με ένα κοινό παιδικό κάθισμα που στερεώνεται με τη ζώνη του πίσω καθίσματος;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  • Ασφαλή και άνετα παιδικά καθίσματα!

    Tο ηλεκτρονικό κατάστημα oneira.gr προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου ανάλογα με την ηλικία, το βάρος και το ύψος του μωρού σας. Πρόκειται για ένα πολύ βασικό είδος που εξασφαλίζει την ασφάλεια και την άνεση στο αυτοκίνητο. Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις προδιαγραφές του αυτοκινήτου σας.  2310459650 Περισσότερα