Η επιλογή της μεθόδου P.D.R. έχει διπλό οικονομικό κέρδος. Και είναι φθηνότερη, αλλά και δεν μειώνει τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας.

Μέθοδος P.D.R & οι Ειδικοί της αγοράς

Διαβάστηκε από 17397 αναγνώστες

Η μέθοδος P.D.R. σας προσφέρει τη δυνατότητα να επισκευάσετε μικροχτυπήματα στο αμάξωμα του αυτοκινήτου, γρήγορα, πολύ φθηνά και κυρίως χωρίς να χρειαστεί εκ νέου βαφή του σημείου.

 
Το αυτοκίνητο μας αποτελεί ένα εργαλείο καθημερινής χρήσης, αλλά και περιουσιακό μας στοιχείο. Για αυτό θέλουμε πάντα να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και φυσικά να έχει όσο το δυνατόν ψηλότερη αξία. Αναπόφευκτα βέβαια κάποια στιγμή θα πάθει και μια μικροζημιά στο αμάξωμά του. Αλλωστε οι «κίνδυνοι» είναι πάρα πολλοί. Σε πόσους δεν έχει τύχει σε ένα παρκάρισμα να χτυπήσουν λίγο το μπροστά ή το πίσω αυτοκίνητο, ή αντίστοιχα να χτυπηθούν οι ίδιοι από κάποιον άλλο; Επίσης μέσα στην κίνηση δεν θέλει και πολύ για να «φιληθείτε» με ένα άλλο όχημα στο δρόμο ή ακόμα και να χτυπήσετε την πόρτα σας, όπως την ανοίγετε σε ένα κολωνάκι. Και φυσικά μη ξεχνάμε τη φύση που μια ξαφνική χαλαζόπτωση μπορεί να προκαλέσει ειδικά στον ουρανό και το καπό πολλές λακκούβες.
Επειδή λοιπόν, όλο και κάτι θα συμβεί αργά ή γρήγορα, για την επισκευή αυτής της μικροζημιάς, υπάρχει η λύση της μεθόδου P.D.R, με την οποία θα επαναφέρετε το αυτοκίνητό σας στην πρότερη κατάσταση χωρίς να χρειαστεί να το σφυρηλατήσετε ή να το ξαναβάψετε και μάλιστα πολύ πιο οικονομικά συγκριτικά με τον παραδοσιακό τρόπο. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα, θα διατηρήσετε ψηλά την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας και όλα αυτά μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Τα 6 πλεονεκτήματα της μεθόδου P.D.R.
- Ταχύτητα
- Οικονομία
- 100% ποιότητα επισκευής
- Δεν επηρεάζεται η εργοστασιακή βαφή και η εγγύηση του χρώματος
- Το αυτοκίνητό σας δεν χάνει την μεταπωλητική του αξία
- Πρόκειται για φιλική προς το περιβάλλον επισκευή

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • Ειδικότητα στην επισκευή βλαβών από χαλάζι

  Η εταιρεία AUTO DENT ΕΠΕ πρωτοπορεί στην αποκατάσταση των βαθουλωμάτων εφαρμόζοντας την μέθοδο PDR, αναγνωρισμένη από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου. Η διαδικασία που ακολουθούμε επιτρέπει την πλήρη αποκατάσταση μεγάλων ζημιών ακόμη και στα σημεία με εξαιρετικά δύσκολη πρόσβαση.  210 5319889 Περισσότερα
 • Φροντίδα ποιότητας

  Πήγαινε τώρα στο κατάστημα Car Valet για να δώσεις στο αυτοκίνητο σου την φροντίδα που πρέπει. Προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες καθαρισμού και φροντίδας χρώματος με 20% έκπτωση στους αναγνώστες του Auto Τρίτη.
    Περισσότερα
 • Επισκευή βαθουλωμάτων χωρίς βάψιμο

  Επαναφορά του αμαξώματος στην αρχική του κατάσταση από την THE DENT GENIE HELLAS χωρίς το αυτοκίνητο να χάσει την αξία του και κυρίως το εργοστασιακό χρώμα του. Η εταιρεία ειδικεύεται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από την χαλαζόπτωση, σε βαθουλώματα και μικροχτυπήματα. Ποιότητα αποτελέσματος με την εγγυημένη μέθοδο PDR.  210 22 21 742 Περισσότερα
 • Το φανοποιείο που έχεις ανάγκη

  Το πρότυπο κέντρο φανοποιείας της  ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ - AUTO EXPERT αναλαμβάνει να επιδιορθώσει από την πιο μικρή υλική ζημιά, μέχρι την πιο μεγάλη, στο δικό σας αυτοκίνητο οποιασδήποτε μάρκας. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και οι υπηρεσίες των έμπειρων τεχνικών μας εγγυώνται κορυφαία ποιότητα στους τομείς φανοποιείας και βαφής αμαξωμάτων.
    Περισσότερα
 • Φτιάξε το όπως θέλεις

  Το συνεργείο μας Βουγιούκας βρίσκεται στη περιοχή του Πολυγώνου στην Αθήνα και απαρτίζεται με το πλέον έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό σε μηχανολογικά και ηλεκτρολογικά θέματα. Σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.
    Περισσότερα
 • Τεχνολογία και καθαρισμός

  Η εταιρία Wash Stop Detail ξεχωρίζει γιατί προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού και εξειδικευμένης περιποίησης υψηλού επιπέδου αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες γίνονται με εξειδικευμένα και άκρως επαγγελματικά προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εργαλεία, με άμεση και σωστή εξυπηρέτηση και με άριστα αποτελέσματα.

    Περισσότερα