Αξιόπιστες υπηρεσίες σε χαμηλότατες τιμές

Διαβάστηκε από 1104 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/7/2017

Το συνεργείο αυτοκινήτων F1 POWER, στη Νέα Ιωνία, αναλαμβάνει το service και τη συντήρηση αυτοκινήτων, διακρινόμενο για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του.

 
Το συνεργείο αυτοκινήτων F1 POWER, στη Νέα Ιωνία, αναλαμβάνει το service και τη συντήρηση αυτοκινήτων, διακρινόμενο για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του. Το προσωπικό του F1 POWER δίνει βάση στην επίδοση του αυτοκινήτου και την ασφάλειά του. Όσο πιο γρήγορα επιταχύνει το όχημά, τόσο καλύτερο κράτημα και φρενάρισμα πρέπει να έχει. Οι επισκευές και το service που παρέχονται στο συνεργείο αντέχουν στο χρόνο, έτσι ώστε να χαίρεται ο κάθε οδηγός την οδήγηση με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια!

Το F1 POWER εγγυάται για την ποιότητα των εργασιών και των ανταλλακτικών που χρησιμοποιεί, ενώ το προσωπικό εργάζεται, πάντα, με γνώμονα την ασφάλειά του πελάτη. Κάθε επισκευή αυτοκινήτου καλύπτεται από εγγύηση, εφόσον τηρούνται οι οδηγίες που δίνονται.

Διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιούνται όλα τα ειδικά εργαλεία που απαιτούνται για το εκάστοτε αυτοκίνητο, ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Με άψογο επαγγελματισμό, άρτια τεχνική κατάρτιση και πολύτιμη εμπειρία, δίνει μια νέα διάσταση στο service και τη συντήρηση των αυτοκινήτων, οποιασδήποτε μάρκας και κυβικών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ