Αριστα GPS, ηχοσυστήματα και άλλα αξεσουάρ!

Διαβάστηκε από 1468 αναγνώστες

Η αξιοπιστία των προϊόντων, η άμεση διάθεση και η μετά την πώληση εξυπηρέτηση χαρακτηρίζουν την εμπορική πολιτική του καταστήματος Ihosunthesi.gr !

 
Το κατάστημα Ihosunthesi.gr ιδρύθηκε το 1993 με αντικείμενο την πώληση και τοποθέτηση ηχοσυστημάτων, συστημάτων πλοήγησης, συστημάτων φωτισμού xenon και συστημάτων συναγερμών με δορυφορικό εντοπισμό του αυτοκινήτου,  εμπορεύεται στην Ελλάδα τις εταιρίες:

KENWOOD, PIONEER, ALPINE, BLAUPUNKT, JVC, KICKER, DRAGSTER, BEYMA, T3-AUDIO, STINGER, PHONIXGOLD, PEERLESS, CLIFFORD, ELSER, VIPER, AVITAL, TYTAN, SILICON, ELECTRIC LIFE, SPAL, SCORPION, PATROL MOTO ALARM.

Η αξιοπιστία των προϊόντων, η άμεση διάθεση και η μετά την πώληση εξυπηρέτηση χαρακτηρίζουν την εμπορική πολιτική του. Το προσωπικό διατηρεί  την πεποίθηση ότι η πραγματοποίηση κάθε αγοράς προϊόντος δίνει στον καταναλωτή το δικαίωμα της άριστης εξυπηρέτησης.

To κατάστημα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καναλωτή με αποτέλεσμα τη συνεχή ανοδική πορεία πωλήσεων στον εκπληκτικό κόσμο του car audio.

Σας δίνεται η δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με πολλές δόσεις με πιστωτικές κάρτες καθώς και με αντικαταβολή η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ