Τοp service στις χαμηλότερες τιμές!

Διαβάστηκε από 1133 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/7/2017

Το Top Service Kosmas είναι ένα νέο ολοκληρωμένο συγκρότημα after sales και απευθύνεται σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda, Seat.

 
Το Top Service Kosmas είναι ένα νέο ολοκληρωμένο συγκρότημα after sales και απευθύνεται σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda, Seat. Διαθέτει σύγχρονο συνεργείο με την οργάνωση και τον εξοπλισμό που απαιτούν οι παραπάνω μάρκες.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Νοέμβριο του 2014 με στόχο να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και άρτια τεχνική υποστήριξη στα αυτοκίνητα των παραπάνω αξιόπιστων μαρκών. Ο ιδιοκτήτης του Top Service προέρχεται από τον χώρο του Volkswagen Audi Group (VAG). Σε τεχνικό επίπεδο υπάρχει η γνώση για την τεχνολογία των οχημάτων με πτυχίο master από σχολή της Γερμανίας καθώς και εμπειρία 35 χρόνων εργασία τόσο στην Γερμανία όσο και στην Ελλάδα, στους αντίστοιχους ομίλους καθώς και ο απαραίτητος εξοπλισμός υποστήριξης. Αυτό που πραγματικά κάνει τη διαφορά με άλλα συνεργεία είναι η τεχνογνωσία στην οργάνωση και λειτουργία μιας τέτοιας μονάδας, ώστε να λειτουργεί σύμφωνα με τις βασικές αρχές όπως αυτές ορίζονται από τα εργοστάσια παραγωγής των αυτοκινήτων.

Παρέχει σημαντικές υπηρεσίες στους πελάτες του, οι οποίες συνεχώς θα αναπτύσσονται και θα βελτιώνονται. Επίσης προσφέρει τη συντήρηση και τις επισκευές των αυτοκινήτων σε τιμές έως και 40% χαμηλότερες από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Αττικής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ