Θες ταμπλό που γυαλίζει; Εύκολο!

Διαβάστηκε από 6992 αναγνώστες

Κάνε το τώρα (σαν) καινούργιο μέσα σε λίγα λεπτά!

 
Βρες προϊόν που καθαρίζει αλλά και ενυδατώνει

Ο σημαντικότερος εχθρός του ταμπλό είναι οι ακτίνες του ηλίου, οι οποίες αφυδατώνουν τα πλαστικά μέρη, ιδιαίτερα τα πιο μαλακά, με αποτέλεσμα να τα κάνουν να δείχνουν παλιά.

Για να μην αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα στα πλαστικά στην καμπίνα του αυτοκινήτου, θα πρέπει να τα φροντίζεις τακτικά. Για να το καταφέρεις αυτό θα πρέπει, αφού καθαρίσεις το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να χρησιμοποιήσεις κάποιο ανάλογο προϊόν, το οποίο θα τα επαναφέρει στην αρχική τους κατάσταση.

Βρες κάτι που θα καθαρίζει σε βάθος τους πόρους των πλαστικών και ταυτόχρονα θα τους ενυδατώνει, χαρίζοντάς τους μια μικρή ποσότητα γυαλάδας. Ας δούμε όμως ένα-ένα τα βήματα του καθαρισμού μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Καθαρίζεις καλά το ταμπλό, ψεκάζεις και σκουπίζεις προσεκτικά

1. Απομακρύνεις μικρές ποσότητες σκόνης που έχουν συγκεντρωθεί, και άλλα υπολείμματα με τη βοήθεια ενός ελαφρά βρεγμένου υφάσματος. Σε λεπτά μέρη (αεραγωγοί κλιματιστικού), όπου δεν μπορεί να καθαρίσει το ύφασμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πινέλο.

2. Αφού καθαρίσεις από τη σκόνη κάθε τμήμα του ταμπλό, ψεκάζεις προσεκτικά μικρές επιφάνειες από απόσταση περίπου 20 εκατοστών. Στη συνέχεια αφήνεις το υγρό για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να απορροφηθεί, ιδιαίτερα στα μαλακά πλαστικά.

3. Τέλος, σκουπίζεις προσεκτικά κάθε υγρή επιφάνεια, ώστε να καθαρίσει πλήρως από το καθαριστικό. Το αποτέλεσμα είναι το ταμπλό να έχει αποκτήσει το αρχικό χρώμα του και να παρουσιάζει σχετική γυαλάδα. Την παραπάνω περιποίηση του ταμπλό θα πρέπει να την πραγματοποιείς συχνά, ώστε να διατηρείς το εσωτερικό του αυτοκινήτου καινούργιο.

Δεν ψεκάζεις τιμόνι, ταχύτητες και πεντάλ, έχεις ανοιχτά παράθυρα και πόρτες

• Δεν ψεκάζεις ποτέ το τιμόνι, τον επιλογέα των ταχυτήτων ή τα πεντάλ. Η γυαλάδα στα μέρη αυτά είναι επικίνδυνη για την ασφάλεια των επιβατών, διότι τα χέρια ή τα υποδήματα του οδηγού μπορεί να γλιστρήσουν και να χαθεί ο έλεγχος του οχήματος.

• Πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία του γυαλίσματος θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι το υλικό στο ταμπλό είναι δροσερό διαφορετικά το γυαλιστικό σπρέι θα εξατμίζεται και δε θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

• Κατά τη διαδικασία του γυαλίσματος θα πρέπει να έχεις ανοιχτές τις πόρτες ή τα παράθυρα του αυτοκινήτου, ώστε να αποφύγεις την εισπνοή των αναθυμιάσεων από το χημικό προϊόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ - ΧΗΜΙΚΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

  • Ο ειδικός στο detailing!

    Στην Glaze θα βρείτε όλα τα προϊόντα που αφορούν την περιποίηση του αυτοκινήτου. Καθαριστικά, προϊόντα για την περιποίηση του εσωτερικού, για φινίρισμα, για γυάλισμα και όλα τα αξεσουάρ, όλα άριστης ποιότητας και σε εξαιρετικές τιμές.  2106021000 Περισσότερα
  • ¶ψογος καθαρισμός και περιποίηση αυτοκινήτου!

    Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts    2105988586 Περισσότερα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός