Σημαντικότατες εκπτώσεις, αλλά και 6ετής εγγύηση, συνοδεύουν το δημοφιλές Toyota Avensis.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σημαντικότατες εκπτώσεις, αλλά και 6ετής εγγύηση, συνοδεύουν το δημοφιλές Toyota Avensis.

Toyota Avensis

(7/10/2011)

Το όνομα «Avensis» ακολουθεί την πρόταση της Toyota στη μεσαία κατηγορία από το 1997 μέχρι και σήμερα. Όπως και στις υπόλοιπες κλάσεις, έτσι και στα οικογενειακά (μεσαία) η ιαπωνική εταιρεία είναι συνυφασμένη με έννοιες, όπως η αξιοπιστία και το χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης.


Η παραδοσιακή άνεση της Toyota συνδυάζεται με υψηλή ποιότητα κύλισης και ουδέτερες αντιδράσεις.

Η παραδοσιακή άνεση της Toyota συνδυάζεται με υψηλή ποιότητα κύλισης και ουδέτερες αντιδράσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το αμάξωμά του είναι όμορφο, δίχως σχεδιαστικές εξάρσεις, ενώ φωνάζει από μακριά την καταγωγή του. Η εικόνα στο εσωτερικό είναι ευχάριστη, σύγχρονη αισθητικά και με καλής ποιότητας υλικά, ενώ τόσο η εργονομία όσο και το φινίρισμα και η συναρμογή ικανοποιούν. Οι χώροι είναι επαρκείς για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους (πορτ μπαγκάζ 509 λτ.).
Το τελευταίας γενιάς Avensis ξεχωρίζει και πάλι στον τομέα της άνεσης, ενώ προσφέρει και καλύτερη ποιότητα κύλισης από πριν, χάρη στο νέο πάτωμα με τη βελτιωμένη πίσω ανάρτηση. Βελτίωση επήλθε επίσης και στο σύστημα διεύθυνσης, με το τιμόνι να διαθέτει πλέον πιο «βαριά» αίσθηση και σημαντικά καλύτερη πληροφόρηση.
Το Avensis προσφέρεται με δύο ατμοσφαιρικά ισχυρά μα οικονομικά Valvematic σύνολα βενζίνης, τα οποία έχουν μέση κατανάλωση 6,6 λτ./100 χλμ. Το μικρό είναι 1,6 λτ. και αποδίδει 132 ίππους, ενώ έχει εκπομπές CO2 152 γρ./χλμ. Το μεγάλο είναι 1,8 λτ., έχει ισχύ 147 ίππων και εκπέμπει 154 γρ./χλμ. CO2 με 6άρι μηχανικό κιβώτιο και 157 γρ./χλμ. με το συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT. Υπάρχει και diesel επιλογή στα 2,0 λίτρα, απόδοσης 126 ίππων (5,4 λτ./100 χλμ. κατανάλωση και 141 γρ./χλμ. CO2).
Οι τιμές ξεκινούν από τα 19.410 ευρώ (17.980 ευρώ με απόσυρση), ενώ υπάρχει και έκπτωση που φτάνει μέχρι και τις 3.500 ευρώ.

Hyundai
4green