Επισκεφτείτε τις σελίδες της ΠΑΝΙΜΕΞ και διαλέξτε αυτά που ψάχνετε γρήγορα και εύκολα.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Επισκεφτείτε τις σελίδες της ΠΑΝΙΜΕΞ και διαλέξτε αυτά που ψάχνετε γρήγορα και εύκολα.

Κάντε το smart και τη Mercedes σας να ξεχωρίζει!

(15/2/2012)

Η ΠΑΝΙΜΕΞ διαθέτει μια πλούσια γκάμα προϊόντων στο διαδικτυακό τόπο της, όπου μπορεί κάποιος εύκολα και γρήγορα να επιλέξει και να αγοράσει αυτό που του ταιριάζει.

Στο διαδικτυακό τόπο της ΠΑΝΙΜΕΞ μπορείτε να βρείτε μια πλούσια γκάμα για την αισθητική βελτίωση κυρίως της Mercedes και του smart σας, αφού η πολυετή εμπειρία της εταιρείας ξεχωρίζει για σας τα προϊόντα που πραγματικά αξίζουν. Επισκεφτείτε τις σελίδες του e-shop και διαλέξτε αυτά που ψάχνετε γρήγορα και εύκολα για να δώσετε στο αυτοκίνητό σας μια ξεχωριστή αισθητική πινελιά.

Πάνω από 1100 προϊόντα υπάρχουν πάνω στο οργανωμένο e-shop της ΠΑΝΙΜΕΞ.

Πάνω από 1100 προϊόντα υπάρχουν πάνω στο οργανωμένο e-shop της ΠΑΝΙΜΕΞ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Πάνω από 1100 προϊόντα βρίσκονται μοιρασμένα στις 12 διαφορετικές κατηγορίες του ιστότοπου της ΠΑΝΙΜΕΞ, η οποία εκτός των άλλων αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τον κορυφαίο γερμανικό οίκο αισθητικής βελτίωσης Schatz. Ακόμα, σημαντικό εργαλείο που διαθέτει το e-shop της εταιρείας είναι η μηχανή αναζήτησης σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιος να αναζητήσει κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, καθώς και να το τοποθετήσει σε κάποιο «ηλεκτρονικό» καλάθι για μελλοντική αγορά.

Επίσης, ΟΛΑ τα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση της εταιρείας, ενώ διαθέτουν πιστοποίηση ISO 9001 από την TUV Γερμανίας.

Τέλος, η ΠΑΝΙΜΕΞ ασχολείται και με τη διάθεση συστήματος εισαγωγής (φιλτροχοάνες-σκούπες) για Peugeot, Citroen, Seat, Opel, Renault και άλλες μάρκες αυτοκινήτων.
peugeot
NISSAN