Με 12.000 ευρώ υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε το καινούριο σας αυτοκίνητο.

Με 12.000 ευρώ υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε το καινούριο σας αυτοκίνητο.

20 καινούρια αυτοκίνητα με 12.000 ευρώ

362.444 Επισκέψεις στο άρθρο

Με των πόσο; Με 12.000 ευρώ υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε το καινούριο σας αυτοκίνητο. Και μάλιστα αυτοκίνητα που αξίζουν τα λεφτά τους. Εμείς ξεχωρίσαμε για εσάς 20 προσιτές λύσεις, που μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Το οικονομικό περιβάλλον της χώρας μας έχει επηρεάσει αναμφίβολα τον τρόπο με τον οποίο αποφασίζουμε να διαθέσουμε τα χρήματα που έχουμε, αλλά και να ιεραρχήσουμε τις καταναλωτικές μας ανάγκες.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αναμφίβολα το αυτοκίνητο αποτελεί είδος πρώτης ανάγκης και ευτυχώς στην ελληνική αγορά υπάρχουν πολλές προσιτές λύσεις, καθώς όλοι θέλουν να αγοράσουν ένα καινούριο αυτοκίνητο, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν όλες τους τις οικονομίες. 
Τα 12.000 ευρώ λοιπόν, είναι ένα σεβαστό και κάθε άλλο παρά υπερβολικό ποσό, ώστε να διαθέσετε για την αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου, χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στις ανάγκες σας. Εξάλλου σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του συνδέσμου εισαγωγέων ΣΕΑΑ, οι περισσότερες ταξινομήσεις νέων οχημάτων κυμαίνονται πάνω από αυτό το ποσό και αφορούν στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.

20 μοντέλα από 11.500-12.500 ευρώ 
Εμείς αναζητήσαμε για εσάς τα μοντέλα με τιμή που βρίσκεται +500/-500 ευρώ από τις 12.000 και καταλήξαμε σε μια λίστα 20 μοντέλων, τα οποία ανήκουν στις κατηγορίες των μίνι και μικρών αυτοκινήτων. 
Φυσικά υπάρχουν και άλλα μοντέλα σε αυτήν την τιμή, ειδικά οι ανώτερες εξοπλιστικές εκδόσεις πιο φθηνών μοντέλων, ωστόσο επιλέξαμε αυτά που θεωρούμε τις πιο ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις σε αυτά τα χρήματα. 

Μίνι μοντέλα
Τα αυτοκίνητα που επιλέξαμε από την κατηγορία των μίνι με τιμή γύρω στις 12.000 ευρώ, είναι στο σύνολό τους 9, με τον ενδιαφερόμενο μάλιστα να έχει και την επιλογή μοντέλου, το οποίο καίει και φυσικό αέριο ως καύσιμο.

Μικρά μοντέλα
Ακόμα 11 μοντέλα από την δημοφιλέστερη κατηγορία των μικρών μοντέλων συμπληρώνουν την 20άδα των αυτοκινήτων, με τιμή κοντά στις 12.000 ευρώ. Στη λίστα θα συναντήσουμε και μερικά από τα best-sellers της αγοράς, όπως τα Toyota Yaris και Opel Corsa.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN