Kanteres - Parts Spare & Service

2.154.932 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Πολλά συνεργεία έχουν εξελιχθεί σε σύγχρονες επιχειρήσεις. Λειτουργούν με όρους αγοράς. Είναι ανταγωνιστικά (σε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στη σωστή τιμή). Επενδύουν στο «χτίσιμο του ονόματος» τους. Θέλουν να επιλέγονται όχι απλά ως η πιο φθηνή λύση μα ως η κατάλληλη –για την ειδικότητα τους- λύση. Το συνεργείο που πάς και χωρίς «ξύλινα τεχνικά λόγια» σε ενημερώνουν για το τι, πως, πόσο, πότε. Και ότι πούν, το τηρούν στο 100% (γιατί ξέρουν και μπορούν) !

Αυτά τα συνεργεία κυριαρχούν στην περιοχή τους μα επιπλέον ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ πελάτες και υπερτοπικά από άλλες περιοχές (καθώς η φήμη τους και η αξιοπιστία τους εξαπλώνονται). ¶λλωστε ο εκσυγχρονισμός των σύγχρονων οδικών αξόνων (ακόμα και στην «υδροκέφαλη» πρωτεύουσα) εξυπηρετεί, ώστε να μην υπάρχουν, πλέον, οι παλιές δυσκολίες μετακίνησης. Κατά συνέπεια δεν έχει σημασία «που είναι» το συνεργείο μα «ποιο είναι» (και τι έχει ακούσει ή διαβάσει γι αυτό ο υποψήφιος πελάτης).

Μία τέτοια εταιρία είναι η Kanteres - Parts Spare & Service

Έχει μία μακριά και πετυχημένη πορεία στο χώρο της επισκευής και της συντήρησης, έχοντας ιδρυθεί από το 1965. Σήμερα, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 500μ2  στα Καλύβια Θορικού θα βρείτε πιστοποιημένους τεχνικούς έτοιμους να αντιμετωπίσουν όλα τα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Επίσης διαθέτουν μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων γνησίων και aftermarket ανταλλακτικών εισαγωγής, αλλάκαι από την τοπική αγορά.

Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις του συνεργείου μπορείτε να βρείτε μία πλήρη γκάμα από υπηρεσίες όπως:

- Προληπτικός Έλεγχος
- Γενικό Service 
- Υγραεριοκίνηση
- Ηλεκτρολογικά
- Ελαστικά
- Ζάντες
- Ευθυγραμμίσεις


Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! 

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

KANTERES - PARTS SPARE & SERVICE - ΓΚΑΡΟΝ 9, ΚΑΛΥΒΙΑ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

test center
KIA