To αυτοκίνητο πατά σε ζάντες 18 ιντσών, ενώ υπάρχει πλέον και κιβώτιο DSG

To αυτοκίνητο πατά σε ζάντες 18 ιντσών, ενώ υπάρχει πλέον και κιβώτιο DSG

Octavia 5 RS

(22/4/2009)

Η νέα RS έχει επανασχεδιασμένη εμπρόσθια μάσκα με μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα, νέο σήμα RS, φωτιστικά με σώματα Xenon (επιπλέον εξοπλισμός), προβολείς ομίχλης που περιστρέφονται ανάλογα με την κίνηση του τιμονιού, φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, και νέα φωτιστικά σώματα πίσω. Στην παλέτα των χρωμάτων προστέθηκε και μια νέα απόχρωση ονόματι Anthracite, ενώ πλέον η Octavia 5 RS πατά σε ζάντες μεγέθους 18 ιντσών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το μοντέλο έχει ακόμη πιο χαμηλωμένο αμάξωμα που πλέον φτάνει τα 127 χιλ. από το έδαφος, ενώ μετά από ειδική «δίαιτα» το αμάξωμα έχει χάσει 20 κιλά από το βάρος του, με στόχο τη βελτιωμένη κατανάλωση και την επίτευξη καλών επιδόσεων (15 κιλά λιγότερα στην περίπτωση της πετρελαιοκίνητης έκδοσης 2.0TDI). H κατανάλωση του 2λιτρου TFSI των 200 ίππων βρίσκεται στα 7,5 λίτρα/100 χιλιόμετρα ενώ οι εκπομπές ρύπων έπεσαν στα 175 g/km CO2.
Στην περίπτωση του 2λιτρου πετρελαιοκινητήρα των 170 ίππων η μέση κατανάλωση είναι τα 5,7 λίτρα/100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές ρύπων βρίσκονται στα 150 g/km CO2. Και στις δύο περιπτώσεις τα αυτοκίνητα εξοπλίζονται με 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN