Το νέο Volvo S60 «Αυτοκίνητο του 2011»
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Volvo S60 «Αυτοκίνητο του 2011»

(17/2/2011)

Το νέο Volvo S60 εξελέγη «Αυτοκίνητο του 2011» από την Επιτροπή «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Οίνου, στην Παλλήνη. Η επιλογή έγινε ανάμεσα σε 11 υποψήφια μοντέλα της τελικής φάσης, όπως αυτή είχε προκύψει από τα 27 συνολικά νέα μοντέλα που κυκλοφόρησαν φέτος.

Το νέο Volvo S60 συγκέντρωσε 140 ψήφους, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό τόσο για επιμέρους χαρακτηριστικά όσο και για τη συνολική του εικόνα. Στοιχεία που επικράτησαν είναι ο μοντέρνος σχεδιασμός, τα προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, η υψηλή ποιότητα κατασκευής, οι πολύ δυνατοί και ταυτόχρονα οικονομικοί turbo κινητήρες που διαθέτει, οι άφθονοι εσωτερικοί χώροι για πέντε ενήλικες και τέλος οι ελκυστικές τιμές του για όλη την γκάμα. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου, Γιώργος Βασιλάκης, ενώ το βραβείο εκ μέρους της Volvo Car Hellas παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Πετούλης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

«Ο τίτλος Αυτοκίνητο του 2011 αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για το νέο Volvo S60. Δεν σας κρύβω ότι το βραβείο αυτό θα αποτελέσει σημαντικό όπλο, τηναιχμή του δόρατος, στην προσπάθεια που κάνουμε γενικά για τη νέα εποχήVolvo στην Ελλάδα και την επιτυχημένη πορεία του Volvo S60 ειδικότερα».
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN