Μία μελέτη ενός Γάλλου σχεδιαστή ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο οποίος παρουσίασε τη μελλοντική Porsche δίνοντάς της το όνομα 9e1.

Η 9e1, στο οπίσθιο μέρος αντί για φωτιστικά σώματα φέρει μια ενιαία λεπτή λωρίδα.

9e1: Η ηλεκτρική Porsche του μέλλοντος;

2.195 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2018)

Μία μελέτη ενός Γάλλου σχεδιαστή ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο οποίος παρουσίασε τη μελλοντική Porsche σύμφωνα βεβαίως με τη δική του οπτική, δίνοντάς της το όνομα 9e1.

Το σχέδιο ενός ηλεκτρικού μοντέλου της Porsche έδωσε στο φως της δημοσιότητας ο Romain Gauvin, ο οποίος έχει εμπνευστεί από την εξωτερική εμφάνιση της 911 και την εφάρμοσε σε μια φουτουριστική ιδέα ενός αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το σχέδιο περιλαμβάνει ένα ζεύγος στρογγυλών εμπρόσθιων φωτιστικών σωμάτων, αλλά και ένα μακρύ και πλατύ καπό. Το εμπρόσθιο μέρος είναι πάρα πολύ λεπτό και αυτό τονίζεται από τα δυο λεπτεπίλεπτα φώτα ημέρας που έχουν τοποθετηθεί.
Η 9e1, στο οπίσθιο μέρος αντί για φωτιστικά σώματα φέρει μια ενιαία λεπτή λωρίδα, ενώ το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι τα τεράστια φτερά, τα οποία φιλοξενούν τους επίσης τεράστιους τροχούς.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό δεν έχει υπάρξει καμία εικόνα που να επιδεικνύει τη σκέψη του καλλιτέχνη, ωστόσο ο φουτουριστικός σχεδιασμός είναι πιθανό να παίρνει θέση και στο εσωτερικό του μοντέλου.
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον εάν η Porsche αποφάσιζε να ασχοληθεί πάνω σε ένα τέτοιο έργο.

NEO PROACE
NISSAN