Στην αναβάθμιση του 4Runner προχώρησε η Toyota.

Όλες οι εκδόσεις θα έχουν επανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων που θα συνδυάζεται με μία οθόνη αφής 8 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Αναβάθμισε το 4Runner η Toyota

1.942 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2019)

Στην αναβάθμιση του 4Runner προχώρησε η Toyota, η οποία γνωστοποίησε τα νέα στοιχεία με τα οποία θα προσφέρει το σκληροτράχηλο SUV στην αμερικανική αγορά.

Το βασικό χαρακτηριστικό που έλαβε το μοντέλο δεν πρόκειται για κάποια αλλαγή στη σχεδίαση, αλλά για τον εξοπλισμό του με το πακέτο ασφαλείας Toyota Safety Sense P (TSS-P), το οποίο πλέον είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού σε όλες τις εκδόσεις. Ενδεικτικά να πούμε πως η νέα σουίτα ασφαλείας και συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης με δυνατότητα ανίχνευσης πεζών, σύστημα προειδοποίησης απόκλισης λωρίδας και το Dynamic Radar Cruise Control (DRCC).
 
Από κει και πέρα όλες οι εκδόσεις θα έχουν επανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων που θα συνδυάζεται με μία οθόνη αφής 8 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Το τελευταίο μάλιστα θα μπορεί πλέον να συνδεθεί με τις εφαρμογές Apple CarPlay, Android Auto και Amazon Alexa. Στα παραπάνω οι άνθρωποι της Toyota πρόσθεσαν και δύο θύρες USB για τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων.
 
Περνώντας στις αναβαθμίσεις συγκεκριμένων εκδόσεων οι TRD Pro, SR5 Premium και TRD Off-Road Premium, θα κερδίσουν το start/stop μπουτόν, ενώ η έκδοση TRD Pro θα λάβει και ένα νέο σύστημα εξάτμισης αλλά και δύο νέα εξωτερικά χρώματα (γκρι και χακί).Για το κορυφαίο 4Runner Limited θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη η ειδική έκδοση Nightshade Special Edition.
 
Μηχανικά το Toyota 4Runner θα συνεχίσει να λαμβάνει ισχύ από τον V6 4,0 λίτρων κινητήρα ο οποίος προσφέρει 270 ίππους και 377 Nm ροπής, συνεργαζόμενος με αυτόματο κιβώτιο ECT κιβώτιο πέντε σχέσεων.
 
Μέχρι στιγμής η μάρκα δεν έχει αναφέρει τις τιμές που θα ισχύσουν για την αγορά των ΗΠΑ.

Hyundai
4green