Aston Martin Vanquish: Ντεμπούτο το 2023 με νέο όνομα και μοτέρ

Aston Martin Vanquish: Ντεμπούτο το 2023 με νέο όνομα και μοτέρ

1.574 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2022)

Η Aston Martin έχει καθυστερήσει τον ερχομό της Vanquish αφού σχεδιάζει να της δώσει νέο όνομα και να την κάνει Plug-in υβριδική με βάση ένα καινούριο μοτέρ.

Νέο όνομα και νέα πλάνα για την Vanquish

H Aston Martin είχε αποκαλύψει στην Έκθεση της Γενεύης το 2019 ένα κεντρομήχανο concept με όνομα Vanquish με σκοπό να φέρει η έκδοση παραγωγής του να τοποθετηθεί κάτω από τις Valhalla και Valkyrie. Τρία χρόνια μετά, το μοντέλο δεν έχει κάνει ακόμη ντεμπούτο, ωστόσο ο CEO της βρετανικής εταιρείας Tobias Moers έκανε γνωστό πως το supercar θα μπει στην παραγωγή αλλά θα κάνει τα πρώτα του χιλιόμετρα το 2025.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Plug-in υβριδική με AMG μοτέρ και 830+ ισχύ

Η Aston Martin πάντως φαίνεται πως έχει αλλάξει τα σχέδιά της για την Vanquish, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν θα τροφοδοτείται τελικά από ένα V6 μοτέρ αλλά θα λάβει μοτέρ από την AMG και συγκεκριμένα τον twin-turbo V8 κινητήρα της φίρμας που βρίσκεται στο μηχανοστάσιο πολλών σπορ αυτοκινήτων των Γερμανών. Το θερμικό μοτέρ πάντως δεν είναι μοναχό, αφού θα αποτελεί μέρος ενός Plug-in υβριδικού συστήματος, του οποίου η απόδοση λέγεται πως θα ξεπερνά τα 830 άλογα.

Με νέο όνομα και σε πιστάδικη έκδοση

Στόχος της Aston Martin είναι το αυτοκίνητο να ζυγίζει λιγότερα από 1.500 κιλά ενώ μέσα στα πλάνα της είναι η ανάπτυξη μιας «πιστάδικης» έκδοσης. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης πως είναι πολύ πιθανό να λάβει επίσης και καινούριο όνομα, σύμφωνα με όσα δήλωσε τουλάχιστον ο πρόεδρος της εταιρείας Lawrence Stroll πριν λίγο χρονικό διάστημα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green