Το νέο Citroen C3 διακρίθηκε στη μεγάλη μας ψηφοφορία Best Car 2017.

Το νέο Citroen C3 διακρίθηκε στη μεγάλη μας ψηφοφορία Best Car 2017.

Νέο Citroen C3 1,2 PureTech 82 PS Feel

15.173 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2017)

Το νέο Citroen C3 είναι δέλεαρ όχι μόνο εξαιτίας της μοντέρνας, σαγηνευτικής σχεδίασής του, αλλά και χάρη στο συνολικό value for money χαρακτήρα του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ψηφίστηκε ως το καλύτερο μοντέλο σε αυτήν την κατηγορία από 40.000 συμμετέχοντες!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Χωρίς αμφιβολία σημείο αναφοράς στην ριζοσπαστική και μοντέρνα εμφάνισή του είναι τα πλαϊνά προστατευτικά Airbumps αλά C4 Cactus, τα οποία τονίζουν τη μοναδικότητα της σχεδίασης, καθώς και το επιβλητικό μπροστινό μέρος με τα στενά LED φώτα και τον ογκώδη προφυλακτήρα.
Το Citroen C3 που κέρδισε ο νικητής του διαγωνισμού εφοδιάζεται με τον κινητήρα 1,2 λίτρων PureTech του ομίλου PSA. Το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο αποδίδει 82 ίππους και 118 Nm ροπής και χαρακτηρίζεται για την πολιτισμένη λειτουργία του, παρουσιάζοντας επάρκεια ροπής σε όλο το φάσμα των στροφών, ενώ διακρίνεται για την οικονομικό του χαρακτήρα με την μέση εργοστασιακή κατανάλωση να είναι 4,6 λτ./100 χλμ.

Η εξοπλιστική έκδοση Feel διατίθεται με πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αφορούν στην ασφάλεια και στην άνεση των επιβατών, μεταξύ των οποίων 6 αερόσακους, αυτόματο κλιματισμό, ESP με λειτουργιά αντιολίσθησης και Hill Assist, προβολείς ομίχλης, φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, καθώς και το πακέτο συστημάτων ασφαλείας Pack Safety 1, που περιλαμβάνει σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας προσαρμογής ταχύτητας μέσω του ρυθμιστή ταχύτητας και σύστημα ειδοποίησης ξεκούρασης οδηγού.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda