• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Διαβάστε την αναλυτική πρώτη δοκιμή του νέου Citroen C3 με τον βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,2 λτ. και απόδοσης 120 ίππων, στο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα στις 31/1.

Πρώτη δοκιμή: Citroen C3

Διαβάστηκε από 6537 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/1/2017

Αν στο ξεχωριστό στυλ και τα λοιπά πλεονεκτήματα του νέου Citroen C3 προστεθεί το μπρίο των 110 ίππων της έκδοσης 1,2 PureTech και η λογική τιμή, τότε μιλάμε για ένα άκρως δελεαστικό πακέτο.

 
Tο ολοκαίνουργιο, 3ης γενιάς, Citroen C3 στοχεύει ψηλά, βασισμένο στον trendy χαρακτήρα, στην υψηλή τεχνολογία, στην ασφάλεια και στην πρακτικότητα, που προσφέρει.

Kινητήρας-Επιδόσεις: 3κύλινδρο θαύμα!
Ο βραβευμένος 1,2 PureTech στην turbo εκδοχή του διαθέτει άμεσο ψεκασμό καυσίμου και είναι εξαιρετικός, τόσο σε απόδοση (110 άλογα και 205 Nm ροπής), όσο και σε λειτουργία. Τραβάει από χαμηλά, δεν έχει αισθητή τουλάχιστον υστέρηση απόκρισης (turbo lag), δεν εμφανίζει δυσάρεστους κραδασμούς παρά την 3κύλινδρη φύση του και ανεβάζει με ευκολία στροφές.

Εσωτερικό-Χώροι: Trendy και με μεγάλο χώρο αποσκευών
Η ξεχωριστή εικόνα συνεχίζεται και στο εσωτερικό του νέου Citroen C3, όπου πολλά στοιχεία μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τα προσωπικά γούστα του καθενός.

Στο δρόμο: Ανετο και ευχάριστο στην οδήγηση
Tο μπρίο και η σβελτάδα έχουν κάνει ακόμη πιο ευχάριστη την οδήγηση του C3, χωρίς θυσίες στην άνεση και την πολύ καλή ποιότητα κύλισης, που είχαμε παρατηρήσει στις λιγότερο δυνατές εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου.

Διαβάστε την αναλυτική πρώτη δοκιμή του νέου Citroen C3 με τον βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,2 λτ. και απόδοσης 120 ίππων, στο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα στις 31/1.

 
  • george

    Πανέμορφο! Οι πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης και εξατομίκευσης εξωτερικού και εσωτερικού και οι χρωματικοί του συνδιασμοί το κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό και τα C3 που θα βλέπουμε στους δρόμους θα είναι τα περισσότερα διαφορετικά μεταξύ τους και το καθένα θα έχει το προσωπικό γούστο του αγοραστή του!

      9