Η νέα Lamborghini Urus θα πραγματοποιήσει την επίσημη αποκάλυψή της στις 4 Δεκεμβρίου.

Οι προσδοκίες για το Urus SUV είναι μεγάλες.

Διέρρευσε η Urus

2.125 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2017)

Η Lamborghini αρχικά δημοσίευσε ένα ακόμη teaser για την Urus, ωστόσο γρήγορα το απέσυρε όταν «λαγωνικά» πρόσεξαν ότι σε ένα καρέ εμφανίζεται η Urus στο σύστημα infotainment.

Ένα ακόμη teaser video δημοσίευσε η Lamborghini παρουσιάζοντας το Corsa mode οδήγησης, ωστόσο φαίνεται πως το μετάνιωσε, κατεβάζοντας το από τον λογαριασμό της λίγο αργότερα. Ο λόγος; Σε ένα καρέ που δείχνει το σύστημαinfotainment, μπορούσε κανείς να δει μια πρώτη εικόνα που εμφανίζεται η Urus. Mπορεί η εταιρεία να το κατέβασε, ωστόσο φίλοι της μάρκας πρόλαβαν να το ξανανεβάσουν σε άλλο λογαριασμό.

To πρώτο πράγμα στο οποίο πέφτει το μάτι είναι ο τεράστιος και επιβλητικός μπροστινός προφυλακτήρας της Urus που αποτελείται από μεγάλους εισαγωγείς αέρα που σε συνδυασμό με τα «άγριας» σχεδίασης μπροστινά φωτιστικά σώματα και τους μυώδεις θόλους επιβεβαιώνουν την επονομασία Super SUV που του έχει δώσει η φίρμα. Στο ίδιο video γίνεται διακριτό το Βang Olufsen ηχοσύστημα, το HVAC σύστημα ελέγχου κλιματισμού κ.α
 
Η νέα Lamborghini Urus θα πραγματοποιήσει την επίσημη αποκάλυψή της στις 4 Δεκεμβρίου στην Ιταλία, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως θα παίρνει ισχύ από ένα V8 biturbo κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρει στο μοντέλο 650 ίππους. Οι προσδοκίες για το Urus SUV είναι μεγάλες με την φίρμα να αναμένει να διπλασιάσει τις συνολικές πωλήσεις της μέσα στο 2019.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN