Ξεχωρίζει η LED μπάρα στο πίσω μέρος.

Διέρρευσε το νέο ηλεκτρικό της Kia (+vid)

3.167 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2021)

Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Kia που βρίσκεται προ των πυλών διέρρευσε σε ένα επίσημο βίντεο της μάρκας.


Εδώ και αρκετό καιρό η Kia εξελίσσει ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που έχει λάβει την κωδική ονομασία CV. Μέχρι και σήμερα το μόνο που είχαμε δει από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν κάποια βαριά καμουφλαρισμένα πρωτότυπα, τα οποία είχαν συλληφθεί από φωτογράφους να πραγματοποιούν δοκιμές εξέλιξης στους δρόμους.
 
Σήμερα και λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του νέου λογότυπου και του νέου σλόγκαν της κορεατικής μάρκας, η Kia δημοσίευσε ένα βίντεο, που τιτλοφορεί ως «Μανιφέστο» και ουσιαστικά μας εισάγει στη νέα εποχή της μάρκας. Ωστόσο το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του βίντεο έρχεται στα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν το επερχόμενο ηλεκτρικό όχημα κάνει την εμφάνισή του.
 
Το αυτοκίνητο παρουσιάζεται να κινείται σε ένα δρόμο δείχνοντας μόνο την πίσω του όψη. Παρατηρούμε λοιπόν μία LED φωτιζόμενη μπάρα να τρέχει σε όλο το πλάτος του πίσω μέρους, ενώ βλέπουμε και το σημείο που είναι τοποθετημένη η πινακίδα κυκλοφορίας, χαμηλά στον προφυλακτήρα. Το στιγμιότυπο είναι αρκετά μακρινό, όμως τολμούμε να πούμε πως ο σχεδιασμός είναι αρκετά καθαρός.
 
Το εν λόγω μοντέλο, όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της νέας γενιάς EV οχημάτων της Kia, που θα βασιστεί στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα του Ομίλου της Hyundai, Electric Global Modular Platform (E-GMP). Η εν λόγω πλατφόρμα μεταξύ άλλων επιτρέπει τη φόρτιση των αυτοκινήτων από το 0 στο 80% μέσα σε 18 λεπτά μέσω γρήγορου φορτιστή 350kW.
 
Αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό ποιο θα είναι το όνομα του νέου μοντέλου, που θα πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήριά του τον επόμενο μήνα.  

Δείτε το βίντεο
 

AUTOFIT PASXA
skoda