Οι φωτογραφίες αυτές είναι δημιούργημα του ανεξάρτητου ψηφιακού σχεδιαστή Kleber Silva.

ληροφορίες αναφέρουν ότι το Εstoque, που παρουσιάστηκε ως concept το 2008 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τέσσερα περίπου χρόνια πριν το Urus concept, ίσως λάβει το χρίσμα.

Έρχεται Lambo Εstoque;

2.153 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2017)

Με αφορμή ένα ψηφιακό σχέδιο, έγιναν έντονες οι φήμες που αναφέρουν ότι η Lamborghini σχεδιάζει τώρα να φέρει στη γραμμή παραγωγής το concept Εstoque. Διαβάστε περισσότερα.

Mετά από πολλά teaser videos και ακόμα περισσότερες teaser εικόνες, η Lamborghini αποκάλυψε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας το Urus Super SUV που μπορεί να κάνει λίγο καιρό ακόμα μέχρι να το δούμε στους δρόμους, ωστόσο αναμένεται σύμφωνα με την μάρκα να αποτελέσει ένα μοντέλο που θα αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις της.

Ποιο θα είναι όμως το επόμενο βήμα της ιταλικής φίρμας; Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Εstoque, που παρουσιάστηκε ως concept το 2008 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τέσσερα περίπου χρόνια πριν το Urus concept, ίσως λάβει το χρίσμα για το επόμενο μοντέλο της μάρκας. Το Εstoque ήταν ένα concept σε 4θυρη σεντάν έκδοση που ουσιαστικά η εταιρεία άφησε στο περιθώριο με σκοπό να επικεντρωθεί στην Urus εξαιτίας της μόδας των SUV. Αλλωστε, αναλυτές αναφέρουν ότι η Urus θα μπορούσε να γίνει η Cayenne της Lamborghini, με την Estoque να παίρνει τον ρόλο της Panamera, με την προϋπόθεση να ανανεωθεί και να πάρει το αμάξωμα της πιο coupe σχήμα.
 
Οι δύο φωτογραφίες αυτές είναι δημιούργημα του ανεξάρτητου ψηφιακού σχεδιαστή Kleber Silva και παρουσιάζουν το concept με ελαφρώς ανανεωμένη εμφάνιση με βάση πιο μοντέρνα σχεδιαστικά πρότυπα. Ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει πολλές επιρροές από την Urus ενώ το υπόλοιπο αμάξωμα χαρακτηρίζεται από τις μεγάλες και μυώδεις επιφάνειες.

Πώς σας φαίνεται;

Hyundai
4green