Τη δική της πρόταση στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών pick-up θα παρουσιάσει η Karma.

Ετοιμάζει ηλεκτρικό pick-up η Karma

1.483 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2020)

Τη δική της πρόταση στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών pick-up θα παρουσιάσει η Karma, η οποία δημοσίευσε και μία πρώτη teaser εικόνα του πρωτότυπου.

Το μοντέλο σύμφωνα με τους ανθρώπους της μάρκας θα αποτελέσει ισχυρό αντίπαλο για τα αντίστοιχα ηλεκτρικά pick-up που ετοιμάζουν ή έχουν ήδη παρουσιάσει μάρκες όπως οι Tesla, Ford και Rivian. Μάλιστα με δηλώσεις του στο Bloomberg ο εκτελεστικός διευθυντής της μάρκας, Kevin Pavlov ανέφερε πως η νέα πλατφόρμα που θα βασίζει το ηλεκτρικό pick-up, θα αποτελέσει την αρχιτεκτονική και ενός ηλεκτρικού SUV που θα ακολουθήσει στο μέλλον.  
 
Αν και το υψηλόβαθμό στέλεχος της Karma δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες εμφανίστηκε βέβαιος πως όταν το μοντέλο μπει στις αγορές θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα αντίστοιχα αυτοκίνητα.
 
Κοιτώντας την εικόνα δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα. Ωστόσο φαίνεται πως το λογότυπο της φίρμα είναι φωτισμένο, ενώ αν και πρόκειται για ηλεκτρικό μοντέλο το καπό έχει λάβει μια μεγάλη εισαγωγή αέρα. Από κει και πέρα τα πλαϊνά παράθυρα κρίνονται μικρά, ενώ είναι ξεκάθαρο πως στην εικόνα έχουμε να κάνουμε με ένα διπλοκάμπινο pick-up.
 
Να σημειώσουμε πως το μοναδικό αυτοκίνητο που παράγεται αυτή τη στιγμή από την Karma είναι το Revero, το οποίο πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό σπορ σεντάν. Τέλος, ο Kevin Pavlov αποκάλυψε πως το νέο ηλεκτρικό pick-up θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της μάρκας στην Καλιφόρνια.

peugeot
NISSAN