Στόχος της Hyundai είναι να λανσαριστεί εμπορικά μέσα στο 2020.

Έτοιμο το 2020 το pick-up της Hyundai

3.575 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2019)

Mεγάλες θα είναι οι διαφορές στην σχεδίαση του Santa Cruz παραγωγής που αναμένεται μέσα στο 2020. Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά.

Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που η Hyundai αποκάλυψε το Santa Cruz Concept, ωστόσο η μάρκα συνεχίσει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο μοντέλο παραγωγής που θα παρουσιαστεί σύντομα.

Ο επικεφαλής του τμήματος Σχεδίασης της μάρκας στην Νότιο Κορέα, κ. SangYup Lee αποκάλυψε κάποιες πρώτες πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε λέγοντας πως το επερχόμενο pick-up θα είναι «εξαιρετικά ξεχωριστό» με «έντονα χαρακτηριστικά» ενώ η σχεδίαση στο σύνολό της θα είναι «αρκετά ριζοσπαστική». Τα όσα ανέφερε ο SangYup Lee στις δηλώσεις του συμφωνούν με τις διαρροές που αναφέρουν πως το μοντέλο θα έχει σαφώς πολύ πιο διαφορετική εμφάνιση, έντονα επηρεασμένη από τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας που έχει υιοθετηθεί τα τελευταία χρόνια.
 
Λίγες είναι πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει το νοτιοκορεάτικο pick-up. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Tucson και θα προσφέρεται με δύο κινητήρες, ένα 4κύλινδρο 2λιτρο μοτέρ 166 ίππων και 204 Νm ροπής αλλά και έναν κινητήρα 2,4 λίτρων με ισχύ 183 ίππων.

Στόχος της Hyundai είναι να λανσαριστεί εμπορικά μέσα στο 2020 και να σημειώσει καλές πωλήσεις σε κοινό ηλικίας κάτω των 30 ετών.
 

Hyundai
4green