Η εικόνα teaser της Lexus.

Η εικόνα teaser της Lexus.

Φρεσκάρεται στις 19 Απριλίου η Lexus ES (+vid)

1.678 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2021)

Η Lexus φέρνει στο προσκήνιο την ES, γνωστοποιώντας πως η παγκόσμια πρεμιέρα του φρεσκαρισμένου μοντέλου θα γίνει στις 19 Απριλίου, ενώ παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα και ένα ενδιαφέρον teaser βίντεο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στην αποκάλυψη πως η παγκόσμια πρεμιέρα της φρεσκαρισμένης Lexus ES θα πραγματοποιηθεί επίσημα στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου της Σαγκάης, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου, προχώρησε επίσημα η ιαπωνική μάρκα. Αν και μέχρι στιγμής η premium μάρκα της Toyota δεν έχει αποκαλύψει εάν το νέο μοντέλο θα πρόκειται για την ανανεωμένη ES ή μία αναβαθμισμένη έκδοση του τρέχοντος μοντέλου, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.
 
Παράλληλα με την ανακοίνωση η Lexus έδωσε στο φως της δημοσιότητας μία teaser εικόνα αλλά και ένα βίντεο. Στην εικόνα παρατηρούμε πως οι προβολείς στο μπροστά μέρος αποτελούνται από διαφορετικές μονάδες φωτισμού, ενώ τα LED φώτα ημέρας διακρίνονται από την εντονότερη υπογραφή τους. Περνώντας στο βίντεο, εκεί μπορούμε να δούμε το πίσω μέρος της ES, όπου έχουν πραγματοποιηθεί μικρές αλλαγές στο σχεδιασμό τόσο των φώτων, όσο και του κάτω μέρους του προφυλακτήρα.
 
Από κει και πέρα η Lexus δεν προχώρησε στην αποκάλυψη άλλων πληροφοριών, ωστόσο στην καμπίνα αναμένουμε να υπάρξουν τεχνολογικές αναβαθμίσεις, ενώ στους κινητήρες πιθανότατα δε θα έχουμε αλλαγές.
 
Περισσότερες πληροφορίες σε λίγες ημέρες όπου και θα λάβει χώρα η παγκόσμια πρεμιέρα του premium ιαπωνικού σεντάν.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green