Η Kia έδειξε τα νέα φώτα του ανανεωμένου EV6

2.057 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2024)
Η Kia έδειξε τα νέα φώτα του ανανεωμένου EV6
2 Φωτογραφίες »

- Πρώτες teaser εικόνες του ανανεωμένου EV6.
- Φρέσκια σχεδίαση στους προβολείς.
- Περισσότερες τεχνολογίες στην καμπίνα.
- Με νέα μπαταρία και μικρή αύξηση της αυτονομίας.

Πρώτες teaser εικόνες του ανανεωμένου EV6

Με ανάρτηση στα social media η Kia έδειξε τα επανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα του EV6, την ώρα που το ηλεκτρικό μοντέλο ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στην ανανεωμένη εκδοχή του. Μέσα στο μήνα αναμένεται να ντεμπουτάρει πλήρως το φρεσκαρισμένο EV6, τρία περίπου χρόνια μετά την έλευση του τρέχοντος μοντέλου.

Φρέσκια σχεδίαση στους προβολείς

Όπως μπορούμε να δούμε στις teaser εικόνες που δημοσιεύτηκαν, οι σχεδιαστές έχουν αλλάξει την εμφάνιση των προβολέων. Πλέον απέκτησαν πιο λεπτή και μοντέρνα οπτική, φέρνοντας το ανανεωμένο EV6 πιο κοντά σε εμφάνιση με τα τελευταία χρονικά αυτοκίνητα που προστέθηκαν στην ηλεκτρική οικογένεια της κορεατικής μάρκας, όπως το EV9. Η μάσκα ακολουθεί το μοτίβο της «μύτης τίγρης», με τον επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα να δημιουργεί ένα ισχυρότερο 3D εφέ. Οι αλλαγές είναι πιο ήπιες στο πίσω μέρος αν και εκεί τα φώτα έχουν αποκτήσει άλλη υπογραφή.

Περισσότερες τεχνολογίες στην καμπίνα

Στο εσωτερικό του το EV6 αναμένεται να λάβει σημαντική αναβάθμιση στις τεχνολογίες, ενώ πιθανότατα θα φέρει ένα ενημερωμένο σύστημα ψυχαγωγίας, ένα νέο τιμόνι και νέες επιλογές χρωμάτων και διακοσμήσεων.

Με νέα μπαταρία και μικρή αύξηση της αυτονομίας

Σε ότι αφορά το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, το EV6 αναμένεται να κληρονομήσει τη νέα μπαταρία 84 kWh από το ανανεωμένο Hyundai Ioniq 5 αντικαθιστώντας αυτή των 77,4 kWh. Ως αποτέλεσμα, αναμένεται μία μικρή βελτίωση στην αυτονομία. Τέλος, αλλαγές ενδέχεται να υπάρξουν στην ανάρτηση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center