H Mercedes δεν φαίνεται να σκοπεύει να φέρει αυτό το πρωτότυπο στην παραγωγή.

H Mercedes δεν φαίνεται να σκοπεύει να φέρει αυτό το πρωτότυπο στην παραγωγή.

Η Mercedes EQC 4x4² δείχνει τις δυνατότητες της (+vid)

2.212 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Ένα πιο ακραίο, δυναμικό και ικανότερο off-road πρωτότυπο της EQC παρουσίασε πριν από λίγο καιρό η Mercedes. Ο λόγος για την αμιγώς ηλεκτρική EQC 4x4², η οποία έρχεται μέσω ενός βίντεο για να καταρρίψει το στερεότυπο πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν μπορούν να προσφέρουν την περιπέτεια που ψάχνουν κάποιοι πίσω από το τιμόνι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ερχόμενη αποκλειστικά ως ένα πρωτότυπο, η EQC 4x4² κάνει την εμφάνισή της σε ένα νέο διαφημιστικό σποτ, όντας υπεύθυνη για να τραβάει την παγκόσμια πρωταθλήτρια wakeboard, Sanne Meijer, προσφέροντας εντυπωσιακά στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια των 90 δευτερολέπτων που διαρκεί το βίντεο.
 
Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο πρωτότυπο έχει δεχτεί κάποιες μετατροπές σε σχέση με την τυπική EQC. Συγκεκριμένα οι μηχανικοί της Mercedes έχουν μεγαλώσει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος από τα 140 χιλιοστά στα 293 χιλιοστά, δηλαδή απόσταση κατά 23 χιλιοστά υψηλότερη από αυτή που έχει η G-Class.  Παράλληλα το μοντέλο μπορεί να κινηθεί σε νερό βάθους έως και 400 χιλιοστά, ενώ τα εκτός δρόμου ελαστικά που φοράει 285/50 συνδυάζονται με ζάντες 20 ιντσών.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Mercedes δεν φαίνεται να σκοπεύει να φέρει αυτό το πρωτότυπο στην παραγωγή, ωστόσο δεν αποκλείεται να ετοιμάζει για το μέλλον μία πιο ικανή off-road έκδοση της EQC. Ωστόσο αυτό μένει να φανεί. Μέχρι τότε δείτε το εντυπωσιακό βίντεο όπου πρωταγωνιστούν η Mercedes-Benz EQC 4x4² και η Sanne Meijer.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
skoda