Δύο νέα βελτιωτικά πακέτα για το Ford Focus RS προσφέρει η mountune, δίνοντας μία ακόμα επιλογή στους ιδιοκτήτες, οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το μοντέλο τους.

Η Μountune ενισχύει το Ford Focus RS (+vid)

8.986 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2019)

Δύο νέα βελτιωτικά πακέτα για το Ford Focus RS προσφέρει η Mountune, δίνοντας μία ακόμα επιλογή στους ιδιοκτήτες, οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το μοντέλο τους.

Πρόκειται για τα m400R και m400X, με το πρώτο να αντικαθιστά το m400, ενώ το δεύτερο σύμφωνα με της βελτιωτική εταιρεία να είναι η κατάλληλη επιλογή για αυτούς που θέλουν να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερη ισχύ από τον EcoBoost 2,3 λίτρων κινητήρα, διατηρώντας παράλληλα τον εργοστασιακό υπερσυμπιεστή.
 
Όπως αναφέρει η εταιρεία, το πακέτο m400R προσφέρει στο μοντέλο ισχύ 400 ίππων και 560 Nm ροπής. Επιπλέον δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα από κάποιες νέες ρυθμίσεις που δεν υπήρχαν στο m400. Μέρος αυτών είναι η ρύθμισης της ισχύος, της οικονομίας καυσίμου και του «κόφτη». Ακόμα αυτοί που θα επιλέξουν να βάλουν το εν λόγω πακέτο θα είναι σε θέση να έχουν συνεχώς διαθέσιμο το launch control, ένα mode για δυναμομέτρηση, πλήρη πρόσβαση σε όλα τα κανάλια OBD, αντικλεπτικές ρυθμίσεις κ.α.
 
Σε ό,τι αφορά το m400X το οποίο βασίζεται στο m400R η εταιρεία δεν αναφέρει συγκεκριμένους αριθμούς, ωστόσο υποστηρίζει πως «πηγαίνει την απόδοση του μοντέλου σε άλλο επίπεδο», ενώ περιλαμβάνει επίσης όλα τα νέα χαρακτηριστικά που εισήγαγε το m400R.
 
Τα δύο πακέτα είναι άμεσα διαθέσιμα και η αγορά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο κοστίζουν 595 λίρες (περίπου 679 ευρώ).  
 

Mercedes
skoda