Η μάρκα ξεκίνησε πρόσφατα την παραγωγή των τριών πρώτων οχημάτων της, ενός hatchback, ενός sedan και ενός SUV.

Ο Phan Nhat Vuong με περιουσία που εκτιμάται στα 9 δισεκατομμύρια δολάρια, θα επενδύσει 2 από αυτά για να την καταστήσει μια διεθνή μάρκα!

Πρώτα στις ΗΠΑ και μετά στις υπόλοιπες αγορές θέλει να μπει η Vinfast.

Η VinFast σκοπεύει να γίνει παγκόσμια

1.939 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2019)

Το Βιετνάμ δεν είναι μια χώρα που συνδέεστε άμεσα με την κατασκευή αυτοκινήτων, αλλά ο πλουσιότερος άνθρωπος της χώρας, ο δισεκατομμυριούχος Phan Nhat Vuong, κάνει σχέδια να το αλλάξει αυτό και γρήγορα, μέσω της VinFast και μίας επένδυσης «μαμούθ».

Η μάρκα VinFast δεν είναι διαδομένη στο ευρύ κοινό, ωστόσο οι πιο καλά μυημένοι στο χώρο του αυτοκινήτου θα την έχουν τουλάχιστον ακουστά. Σύμφωνα με αναφορές η μάρκα «μεγαλώνει» σταθερά τα τελευταία χρόνια και ξεκίνησε πρόσφατα την παραγωγή των τριών πρώτων οχημάτων της, ενός hatchback, ενός sedan και ενός SUV, ενώ εργάζεται επίσης στο πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα.
 
Αυτά είναι πολύ σημαντικά βήματα για τη νεόκοπη εταιρεία, όμως το πλάνο του Vuong έχει ακόμα υψηλότερους στόχους, που φτάνουν ακόμα και τις παγκόσμιες πωλήσεις. O πλούσιος ιδιοκτήτης της θέλει να εισέλθει στην αμερικανική αγορά μέχρι το 2021, πριν κάνει το επόμενα βήματά του προς την Ευρώπη αλλά και τη Ρωσία.
 
Μάλιστα το Bloomberg υποστηρίζει πως ο Phan Nhat Vuong με περιουσία που εκτιμάται στα 9 δισεκατομμύρια δολάρια, θα επενδύσει 2 από αυτά για να κάνει τη VinFast επιτυχημένη στις Ηνωμένες Πολιτείες και μετέπειτα να την καταστήσει μια διεθνή μάρκα!
 
Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στα λόγια του ισχυρού άντρα της VinFast. «Έχουμε την επιθυμία να οικοδομήσουμε μια βιετναμέζικη μάρκα που να έχει φήμη παγκόσμιας κλάσης. Η μεγαλύτερη πρόκληση μας είναι ότι τα προϊόντα του Βιετνάμ δεν έχουν κάποια διεθνή μάρκα. Για πολλούς φίλους εκτός χώρας, το Βιετνάμ εξακολουθεί να είναι μια φτωχή και λιγότερο αναπτυγμένη χώρα. Θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να μπούμε στην παγκόσμια αγορά και να αποδείξουμε ότι τα προϊόντα μας αντιπροσωπεύουν ένα δυναμικό Βιετνάμ που αναπτύσσεται».   

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN