Garage Auto Service Papavasileiou

Garage Auto Service Papavasileiou

2.664.845 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

To εξειδικευμένο, συνεργείο που επενδύει σε γνώση και εξοπλισμό αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα κάθε πελάτη με 100% επαγγελματισμό, κερδίζει σήμερα ολοένα και περισσότερα μερίδια προτίμησης! Κατά την άποψη μας όχι μόνον εξαιτίας της οικονομικής στενότητας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πολλά από αυτά τα συνεργεία, έχουν εξελιχθεί  σε σύγχρονες επιχειρήσεις.  Λειτουργούν με όρους αγοράς. Είναι ανταγωνιστικά (σε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στη σωστή τιμή). Επενδύουν στο «χτίσιμο του ονόματος» τους. Θέλουν να επιλέγονται όχι απλά ως η πιο φθηνή λύση μα ως η κατάλληλη –για την ειδικότητα τους- λύση. Το συνεργείο που πάς και χωρίς «ξύλινα τεχνικά λόγια» σε ενημερώνουν για το τι, πως, πόσο, πότε. Και ότι πουν, το τηρούν στο 100% (γιατί ξέρουν και μπορούν) !                        

Αυτά τα συνεργεία κυριαρχούν στην περιοχή τους μα επιπλέον ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ πελάτες και υπερτοπικά από άλλες περιοχές (καθώς η φήμη τους και η αξιοπιστία τους εξαπλώνονται).
Ας δούμε ένα «τέτοιο» συνεργείο.

Garage Auto Service Papavasileiou!

Δραστηριοποιείται στον κλάδο της Καλής συντήρησης αυτοκινήτου από το 2000. Με εξειδίκευση στα γαλλικά αυτοκίνητα και στα μοντέλα του VW Group.

Παρέχει υπηρεσίες συντήρησης ή αποκατάστασης (service) και βελτίωσης αυτοκινήτου. Στις ευκολίες προς τους πελάτες του περιλαμβάνει αυτοκίνητο αντικατάστασης ενώ αξίζει να σημειωθεί πως  συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες (γλιτώνοντας τον πελάτη τους από χαρτούρα, διαδικασίες και χαμένους χρόνους)!

Εγγυάται ποιοτικό service για7 δημοφιλείς μάρκες της αγοράς. Διαθέτει τον απαραίτητο για τις εργασίες εξοπλισμό και υψηλή τεχνογνωσία. Κτίζει όνομα στον κλάδο της καλής συντήρησης αυτοκινήτου, έχοντας εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες συντήρησης ή επισκευής του αυτοκινήτου σας.


Το συνεργείο διαθέτει:
  • Υψηλή τεχνογνωσία για τις µάρκες που δουλεύει
  • Εμπειρία πολλών ετών στα μοντέλα
  • Επένδυση στη γνώση των μηχανικών-τεχνικών του
  • Καταρτισµένο προσωπικό
  • Εξοπλισµό. Ράμπες, διαγνωστικά
  • Διαδικασίες ποιότητας (λύση σε κάθε πρόβληµα,  ενημέρωση πελάτη)
  • Ανταγωνιστικές τιμές και προσφορές
  • Αποθήκη ανταλλακτικών – για άµεση εξυπηρέτηση
 
Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Καλέστε στο2104328643
Ακολουθήστε τους στο facebook με 1 κλίκ: https://www.facebook.com/Garage-Auto-Service-Papavasiliou-663401817160022/
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

AUTOFIT PASXA
4green