3 φωτογραφίες »

Ηλεκτρικό scooter Lancia Ypsilon με αυτονομία 18 χλμ.!

5.595 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2021)

Αφήνοντας (για λίγο) στην άκρη τους τέσσερις τροχούς η Lancia λανσάρει το ηλεκτρικό scooter Ypsilon που έχει ηλεκτρική εμβέλεια 18 χιλιομέτρων.

Παρά τα 35 χρόνια «ζωής» η ιταλική αγορά δεν δείχνει έτοιμη να αποχωριστεί το 4ης γενιάς Lancia Ypsilon, παρά σημειώνει σταθερές πωλήσεις στο δημοφιλές supermini. Αναγνωρίζοντας την σταθερή δυναμική του μοντέλου η ιταλική μάρκα αποφάσισε να διευρύνε περισσότερο την κυκλοφορία του και στους δύο τροχούς. Για την ακρίβεια λανσάρεται το πρώτο ηλεκτρικό scooter Lancia Ypsilon, το οποίο μαζί με το Ypsilon Hybrid Ecochic προσφέρουν «μία ολοκληρωμένη βιώσιμη λύση για τις αστικές μετακινήσεις μας».

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Σε επίπεδο τεχνικών προδιαγραφών, το ηλεκτρικό scooter έχει ένα μοτέρ 250 watt το οποίο εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία 18 χιλιομέτρων. Το πλαίσιο του scooter είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, πράγμα που εξοικονομεί βάρος από το πατίνι. Επιπλέον, περιλαμβάνει μπροστινή ανάρτηση και κυψελωτού σχήματος ρόδες 8 ιντσών που σύμφωνα με την Lancia συμβάλλουν την απορρόφηση μικροκραδασμών κατά την οδήγηση. Το Ypsilon e-scooter εξοπλίζεται ακόμη με μπροστά και πίσω φώτα LED. Αν κάποιος θελήσει να αγοράσει το πατίνι της ιταλικής μάρκας έχει δύο επιλογές χρώματος (Maryne και Gold) με κόστος 299 ευρώ, πάντοτε για την ιταλική αγορά.
 
Πρέπει να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς Lancia συσχετίζεται με την προσπάθεια της φίρμας να επιστρέψει σε υψηλούς ρυθμούς πωλήσεων. Ήδη έχει προσληφθεί ως επικεφαλής σχεδιασμού ο Jean-Pierre Ploué, με την Lancia να αναπτύσσει νέα μοντέλα παράλληλα με την Alfa Romeo και την DS. Ειδικά για το Ypsilon έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενός facelift που θα παρουσιαστεί με ανανεωμένο «πρόσωπο» και νέο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 7 ιντσών.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
4green