Ιταλία: Η αστυνομία μετέφερε μοσχεύματα με Lamborghini Huracan!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ιταλία: Η αστυνομία μετέφερε μοσχεύματα με Lamborghini Huracan!

1.619 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2022)

Μία Lamborghini Huracan επιστράτευσαν οι αστυνομικές αρχές στην Ιταλία προκειμένου να μεταφέρουν ανθρώπινα όργανα που προορίζονταν για μεταμόσχευση!

Η Huracan δεν είναι μόνο για τη λεζάντα!

Τη χρησιμότητα του να έχεις περιπολικό… supercar διαπίστωσαν Ιταλοί αστυνομικοί, οι οποίοι χρησιμοποίησαν μία Lamborghini Huracan που υπάρχει στην ιταλική αστυνομία για έναν πολύ καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, διέσχισαν μέρος της χώρας με το ιταλικό supercar  για να παραδώσουν δύο νεφρά σε ασθενείς που περίμεναν να τους μεταμοσχευθούν!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το ανακοίνωσε η αστυνομία

Την ανακοίνωση για το ιδιαίτερο αυτό περιστατικό έκανε η ίδια η αστυνομία, μέσω σχετικής ανακοίνωσης στο Facebook, η οποία ακολουθήθηκε και από φωτογραφικό υλικό. «Ταξιδεύοντας στην εθνική οδό για να παραδώσουμε το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο: τη ζωή. Χάρη στον ειδικό Άγιο Βασίλη της αστυνομίας δύο άνθρωποι πήραν δώρο ένα νεφρό», έγραψε συγκεκριμένα η ιταλική αστυνομία στην ανάρτηση.

Δύο νεφρά έφτασαν σε Μόντενα και Ρώμη

Όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν, ένας αστυνομικός και μία νοσηλεύτρια τοποθέτησαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, ένα μπλε ιατρικό ψυγείο που περιείχε τα δύο νεφρά. Τα δύο όργανα μεταφέρθηκαν από την Πάδοβα και παραδόθηκαν το ένα σε νοσοκομείο της Μόντενα και το άλλο σε νοσοκομείο της Ρώμης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO PROACE
NISSAN