Η παραγωγή λέγεται πως θα περιοριστεί σε μερικές εκατοντάδες αυτοκίνητα.

Mε 600+ PS η 570LT

1.676 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2018)

Mε πάνω από 600 άλογα ιπποδύναμη και εμφάνιση που θα «τα σπάει», η McLaren έχει υψηλές προσδοκίες για το νέο της μοντέλο.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται σιγά σιγά όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε από την McLaren 570LT που θα ντεμπουτάρει στις 28 Ιουνίου.

To νέο supercar θα είναι ουσιαστικά μια πιο ισχυρή έκδοση της 570S ενώ θα έχει και μικρότερο βάρος σε συνδυασμό με ελαφρώς διαφοροποιημένη εμφάνιση και νέο αεροδυναμικό πακέτο με σκοπό να γίνει ακόμη πιο γρήγορο. Πηγές από το Woking αναφέρουν ότι η απόδοση του μηχανικού συνόλου θα ξεπερνά τους 600 ίππους ενώ η μάρκα υπόσχεται στο κοινό πως ο ήχος που θα παράγεται θα είναι ακόμα πιο απολαυστικός.
 
Όσον αφορά την εμφάνιση του μοντέλου, αναμένεται να δούμε νέους πιο ελαφρείς σε βάρος τροχούς, σύστημα εξάτμισης από τιτάνιο με μια απόληξη ψηλά στο κέντρο του πίσω μέρους, νέα αεροδυναμικά βοηθήματα κατασκευασμένα από ανθρακόνημα και ζάντες μεγαλύτερων διαστάσεων από την 570S

Η παραγωγή λέγεται πως θα περιοριστεί σε μερικές εκατοντάδες αυτοκίνητα ενώ η τιμή του αναμένεται να κινηθεί μεταξύ 220.000 και 250.000 ευρώ.

SPRING SEAT
citroen