6 φωτογραφίες »

Ένα από τα επόμενα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Ford είναι η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Pick-Up F-150.

Με range-extender το ηλεκτρικό Ford F-150;

1.962 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2020)

Πατέντες που δείχνουν πως το αμιγώς ηλεκτρικό Pick-Up της Ford, F-150 Electric θα μπορεί να εξοπλιστεί και με ένα κινητήρα καύσης ως range-extender ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.


Ένα από τα επόμενα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Ford είναι η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Pick-Up F-150. Όπως φαίνεται τα σχέδια που κάνει η μάρκα για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι αρκετά και ένα από αυτά περιλαμβάνει τη δυνατότητα να εξοπλίζεται με ένα κινητήρα καύσης ο οποίος θα λειτουργεί ως range-extender για να προσφέρει έξτρα αυτονομία κίνησης.
 
Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να αποκαλύπτουν εικόνες από την πατέντα που κατέθεσαν στο Γραφείο Εμπορικών Σημάτων και Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των Ηνωμένων Πολιτειών οι άνθρωποι της Ford. Να σημειωθεί πως τα σχέδια κατατέθηκαν τον Απρίλιο του 2018 και δημοσιεύτηκαν στις 15 Σεπτεμβρίου. Οι πληροφορίες που αντλούνται  δεν είναι πολλές ωστόσο οι εικόνες δείχνουν πως στην καρότσα του Pick-Up έχει εγκατασταθεί ένα range-extender το οποίο βεβαίως είναι κλειστό, θυμίζοντας μία μεγάλη εργαλειοθήκη.
 
Μάλιστα ένα από τα σχέδια διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει την πραγματική διάταξη που θα έχει το range-extender, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές της μονάδας. Η περιγραφή του διπλώματος ευρεσιτεχνίας αναφέρει μόνο ότι «οι προδιαγραφές λειτουργίας του κινητήρα είναι ειδικά σχεδιασμένες και μπορούν να παρέχουν ηλεκτρική ισχύ».    
 
Η Ford δεν έχει αναφέρει κάτι επ` αυτού, ωστόσο κατά το παρελθόν έχει πει πως το ηλεκτρικό Pick-Up θα είναι το πιο ισχυρό και γρήγορο F-150 μέχρι σήμερα.

TI LINGLONG AGORAZO
NISSAN