Δείτε την πρόταση της Ferdinand Visual Workshop για την Mercedes GLE Coupe σε χαμαιλέοντα.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε την πρόταση της Ferdinand Visual Workshop για την Mercedes GLE Coupe σε χαμαιλέοντα.

Mercedes GLE «χαμαιλέων»

4.649 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2016)

Τι πιο εύκολο για μια γρήγορη αλλαγή, από το «ντύσιμο» του αυτοκινήτου με μεμβράνη; Κάτι τέτοιο σκέφτηκε και ένας ρώσικος βελτιωτικός οίκος για το γερμανικό SUV και του έδωσε μια διαφορετική εικαστική άποψη.

Για την συγκεκριμένη Mercedes GLE Coupe μάλλον η επιλογή χρώματος αποτέλεσε δύσκολη υπόθεση, μιας και οι άνθρωποι της Ferdinand Visual Workshop, αντί να καταλήξουν τελικά σε ένα χρώμα, αποφάσισαν να το κάνουν «χαμαιλέων». Ανάλογα με την οπτική γωνία και τον φωτισμό, το SUV της Mercedes-Benz αλλάζει χρωματισμούς, μεταξύ αποχρώσεων του πορτοκαλί ,του καφέ και του ροζ. 
Για να γίνουν πιο έντονες οι αισθητικές παρεμβάσεις οι άνθρωποι του βελτιωτικού οίκου έβαλαν φιμε μεμβράνες στα πίσω τζάμια της GLE Coupe και πρόσθεσαν κάποιες μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα. Το εξωτερικό συμπληρώνεται από τις μεγάλες Vossen ζάντες της σειράς VFS1.
Σε ότι αφορά το τι κρύβεται κάτω από το καπό του… χαμελαίοντα, αν κρίνουμε από την έλλειψη των χαρακτηριστικών λογοτύπων AMG, δεν θα βρίσκεται ο V8 κινητήρας των 5,5 λίτρων με διπλό τούρμπο. ¶λλωστε οι Ρώσοι βελτιωτές ασχολήθηκαν με το εικαστικό κομμάτι, όποτε δεν φαίνεται να έδωσαν μεγάλη σημασία στις επιδόσεις του αυτοκινήτου.
Πως σας φαίνεται αυτή η απόπειρα βελτίωσης της Mercedes GLE Coupe;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
NISSAN