Model 3 χωρίς τακάκια πούλησε η Tesla!

Model 3 χωρίς τακάκια πούλησε η Tesla!

4.122 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2022)

Εντύπωση έχει προκαλέσει μία είδηση που έρχεται από τις ΗΠΑ, εκεί όπου η Tesla παρέδωσε ένα ολοκαίνουργιο Model 3 στη νέα του ιδιοκτήτρια στο οποίο ωστόσο είχε ξεχάσει να βάλει τακάκια!

Απίθανα πράγματα!

Έναν ήχο απόξεσης άκουγε η April Gilmore κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος, από τις πρώτες κιόλας βόλτες που έκανε με το νέο της Tesla Model 3 Performance. Η ιδιοκτήτρια του αυτοκίνητου το αγόρασε καινούργιο και όπως είναι φυσικό προβληματίστηκε από τον ενοχλητικό ήχο και έτσι απευθύνθηκε αμέσως στην εταιρεία για να εντοπιστεί αρχικά το πρόβλημα και στη συνέχεια να βρεθεί κάποια λύση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν έβρισκε άμεσα ραντεβού και τις είπαν να τραβήξει βίντεο

Όταν η April Gilmore επικοινώνησε και ενημέρωσε την Tesla, υπογράμμισε πως ο ήχος έρχονταν από τον πίσω τροχό στη μεριά του οδηγού. Δυστυχώς, το Κέντρο Εξυπηρέτησης της Tesla δεν είχε διαθέσιμα ραντεβού επιθεώρησης παρά περίπου τρεις εβδομάδες αργότερα. Έτσι για να μπορέσει να υπάρξει μία πιο άμεση γνώση του προβλήματος η Tesla ζήτησε από την ιδιοκτήτρια να στείλει ένα βίντεο ώστε η ομάδα των μηχανικών να ακούσει τον ήχο.

Από την Tesla της είπαν ότι όλα είναι καλά!

Η γυναίκα τράβηξε το βίντεο (μπορείτε να το δείτε παρακάτω) και το απέστειλε. Ωστόσο αν και ο ήχος ακούγεται ξεκάθαρα από την εταιρεία οι μηχανικοί της είπαν ότι όσοι παρακολούθησαν το βίντεο και άκουσαν τον ήχο τα βρήκαν όλα φυσιολογικά!!! Η ιδιοκτήτρια δεν πείστηκε και μέσω της οδικής βοήθειας μετέφερε το αυτοκίνητο σε ένα συνεργείο ανεξάρτητο της Tesla. Ο μηχανικός αφαίρεσε τον πίσω αριστερά τροχό και έτσι διαπίστωσε πως όχι μόνο έλειπε το τακάκι αλλά και πως η δαγκάνα και ο δίσκος έπρεπε να αντικατασταθούν. Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
skoda