Νέα πακέτα Competition για τα Audi RS4 Avant, RS5 Coupe & Sportback
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα πακέτα Competition για τα Audi RS4 Avant, RS5 Coupe & Sportback

2.222 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2022)

Η Audi κάνει τα RS4 Avant, RS5 Coupe και RS5 Sportback ακόμα πιο ισχυρά, παρουσιάζοντας τα νέα πακέτα Competition και Competition Plus στην Ευρώπη.

Καλύτερος ήχος με το πακέτο Competition

Δύο νέα πακέτα προσφέρει στους Ευρωπαίους πελάτες της η Audi, αναφορικά με τα RS4 Avant, RS5 Coupe και RS5 Sportback. Το πακέτο Competition είναι το πρώτο στην ιεραρχία περιλαμβάνοντας νέο σύστημα εξάτμισης με δύο οβάλ απολήξεις. Μάλιστα η Audi περιγράφει τον ήχο που προκύπτει ως «πιο έντονο». Επιπλέον, υπάρχουν περίπου 8 κιλά λιγότερη ηχομόνωση μεταξύ του χώρου του κινητήρα και του εσωτερικού, έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν να ακούν περισσότερο τον ήχο του V6 2,9 λίτρων twin-turbo κινητήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αυξημένη τελική ταχύτητα

Υπάρχουν επίσης τροποποιήσεις στο λογισμικό για τις μονάδες ελέγχου κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων. Το αποτέλεσμα είναι πιο γρήγορες αλλαγές και μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των διαφόρων τρόπων οδήγησης. Την ίδια στιγμή η τελική ταχύτητα ορίζεται από τον κόφτη στα 290 χλμ./ώρα.

Εσωτερικό σε μαυροκόκκινη διχρωμία

Και τα δύο πακέτα Competition περιλαμβάνουν μαύρη εξωτερική επένδυση, ενώ για πρώτη φορά τα RS4 και RS5 θα προσφέρονται με βαφή Sebring Black. Οι ζάντες 20 ιντσών σε φινίρισμα Phantom Black είναι προαιρετικές. Στο εσωτερικό το μαύρο θέμα γίνεται εύκολα ορατό, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με κόκκινες λεπτομέρειες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN