Νέα πλατφόρμα για ηλεκτρικά Pick-Up ετοιμάζει η Ford

Νέα πλατφόρμα για ηλεκτρικά Pick-Up ετοιμάζει η Ford

1.510 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2021)

Καινούργια πλατφόρμα για τα νέας γενιάς ηλεκτρικά Pick-Up ετοιμάζει η Ford, την ώρα που η μάρκα βλέπει την παγκόσμια ζήτηση για ηλεκτρικά οχήματα να είναι πολύ μεγαλύτερη απ' όσο αρχικά είχε προβλέψει.

Δύο έως τρεις φορές μεγαλύτερη η παγκόσμια ζήτηση

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Ford έχει ανακοινώσει και υλοποιεί ήδη το πλάνο εξηλεκτρισμού της γκάμας της, ωστόσο σύμφωνα με όσα ανέφερε σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της αμερικανικής μάρκας, Jim Farley η ζήτηση για ηλεκτρικά οχήματα είναι δύο έως τρεις φορές μεγαλύτερη από αυτή που περίμενε η εταιρεία.
 

Διπλασίασε τους αριθμούς παραγωγής ηλεκτρικών  

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ford πήρε την απόφαση να διπλασιάσει τον αριθμό παραγωγής ηλεκτρικών από τις 300.000 σε 600.000 μονάδες ετησίως παγκοσμίως μέχρι το τέλος του 2023. Μάλιστα όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο επικεφαλής της εταιρείας η ζήτηση είναι τέτοια που μπορούσε ακόμα και να τριπλασιάσει τους αρχικούς στόχους παραγωγής της εταιρείας, αλλά αυτό επί του παρόντος δεν είναι εφικτό λόγω της διαθεσιμότητας μπαταριών.
 

«Δεν περιμέναμε τέτοια ζήτηση» είπε ο επικεφαλής της μάρκας

«Η ζήτηση είναι δύο έως τρεις φορές μεγαλύτερη από αυτή που περιμέναμε. Έτσι η παραγωγική ικανότητα διπλασιάστηκε, ενώ πιθανώς θα έπρεπε να τριπλασιαστεί αν μπορούσαμε, αλλά δεν μπορούμε. Για παράδειγμα όταν μιλήσαμε για πρώτη φορά αναφορικά με το F-150 Lightning υπολογίζαμε σε 20.000 μονάδες το χρόνο. Εμείς ανεβάσαμε τον πήχη πολύ παραπάνω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε τις 160.000 παραγγελίες που έχουμε σήμερα», ήταν κάποια από τα λόγια του Farley.
 

Ετοιμάζει νέα πλατφόρμα για καινούργιο ηλεκτρικό Pick-Up

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ford αυτό τον μήνα θα ξεκινήσει την παραγωγή της ηλεκτρικής έκδοσης του Transit, ενώ την άνοιξη θα ακολουθήσει το Pick-Up, F-150 Lightning. Μάλιστα μιλώντας για τα επόμενα ηλεκτρικά Pick-Up της μάρκας, ο Farley γνωστοποίησε η Ford σχεδιάζει στο νέο της εργοστάσιο στις ΗΠΑ να θέσει στην παραγωγή μία νέα ηλεκτρική πλατφόρμα που θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη ζήτηση.
 

Σε μεγάλο όγκο θα πωλούνται τα ηλεκτρικά Pick-Up της Ford

Αν και για να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σχέδιο απαιτούνται ακόμα κάποια χρόνια, καθώς το νέο εργοστάσιο υπολογίζεται πως θα ξεκινήσει τη δουλειά το 2025, σύμφωνα με τον Jim Farley, τα ηλεκτρικά Pick-Up της μάρκας θα πωλούνται σε «απίστευτα υψηλό όγκο».  

Τρέχει το πλάνο του εξηλεκτρισμού της η Ford.
-Ετοιμάζει νέα πλατφόρμα για τα επερχόμενα ηλεκτρικά Pick-Up.
-Διπλασίασε τους αριθμούς παραγωγής ηλεκτρικών λόγω της πολύ αυξημένης ζήτησης παγκοσμίως.
-«Δεν περιμέναμε τέτοια ζήτηση. Είναι σχεδόν τριπλάσια απ' ότι είχαμε υπολογίσει» είπε ο επικεφαλής της μάρκας.
Αν δεν ρυθμιστεί ο χρόνος φόρτισης σε λογικά πλαίσια πως θα προχωρήσουν τα ηλεκτρικά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
4green