Η Giulietta βρίσκεται πλέον στην αγορά 10 χρόνια, έχοντας στα κιτάπια της τρεις ανανεώσεις από το 2013.

Nέα σενάρια για το μέλλον της Alfa Romeo Giulietta

8.636 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2020)

Ιταλικά δημοσιεύματα αλλάζουν αυτά που γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το μέλλον της Giulietta. Διαβάστε τι γίνεται γνωστό.


Πριν λίγους μήνες οι φήμες που ήθελαν την Alfa Romeo να σταματά την παραγωγή της Giulietta οργίαζαν, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, οι άνθρωποι της φίρμας σκέφτονταν να σταματήσουν την παραγωγή του μοντέλου από το εργοστάσιο της στο Cassino για να πάρει την θέση της ένα SUV της Maserati.

Τα νεότερα σενάρια για το μέλλον του ιταλικού μικρομεσαίου όμως τώρα κάνουν λόγο πως η Alfa Romeo έχει αποφασίσει να κρατήσει την Giulietta στην γκάμα, ενώ το 2023, οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο πως θα κάνει ντεμπούτο η νέα γενιά πάνω σε πλατφόρμα του PSA Group με το οποίο η Fiat-Chrysler έχει ξεκινήσει πλέον συνεργασία.  Δημοσιεύματα αναφέρονται επίσης πως η συμφωνία των δύο ομίλων θα επηρεάσει όλο το στρατηγικό πλάνο της Alfa Romeo, κάτι που συνεπάγεται πως πιθανότατα η γκάμα της φίρμας να επεκταθεί κατά μεγάλο βαθμό σε αρκετές κατηγορίες.

Η Giulietta βρίσκεται πλέον στην αγορά 10 χρόνια, έχοντας στα κιτάπια της τρεις ανανεώσεις από το 2013, με το διάστημα αυτό να φαντάζει μεγάλο, ειδικά αν σκεφτούμε τις ιλιγγιώδεις ταχύτητες με τις οποίες κινείται πλέον η αυτοκινητοβιομηχανία και το φρενήρη ρυθμό με τον οποίο ανανεώνονται τα μοντέλα.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να αναφέρουμε επίσης πως κατά καιρούς έχουν επικρατήσει διάφορα σενάρια που θέλουν τη Giulietta να αλλάζει εντελώς προσανατολισμό. Το πρώτο σενάριο τη θέλει να παραμένει στην κλάση των μικρομεσαίων χάτσμπακ και να χτίζεται σε νέες βάσεις περνώντας την κίνηση στον πίσω άξονα, ενώ από την άλλη έχει σχηματιστεί η φημολογία για τη «μετάθεσή» της στην κατηγορία των Crossover. Με τους Ιταλούς να κρατούν καλά κλειστά τα χαρτιά τους προς το παρόν, όλα τα ενδεχόμενα είναι στο τραπέζι και μένει να δούμε τι θα γίνει στην πορεία.

Hyundai
4green