3 φωτογραφίες »

Το concept πάνω στο οποίο εφαρμόστηκε η σχεδιαστική γλώσσα «Progressive Energy In Strength».

Νέα σχεδιαστική γλώσσα εγκαινιάζει η Ford

2.018 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2020)

H Ford παρουσίασε την νέα σχεδιαστική της γλώσσα στο Πεκίνο λίγο πριν τα εγκαίνια του καινούριου της Κέντρου Σχεδιασμού.

Η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E ήταν το μοντέλο που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο, ωστόσο η Ford είχε μαζί της και ένα ακόμη «μοντέλο» που ίσως αποδειχθεί εξίσου σημαντικό στο εγγύς μέλλον.

Πρόκειται για ένα νέο concept που φέρει πάνω του την νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας κάτω από το όνομα «Progressive Energy In Strength». Aν και η Ford δεν συνοδεύει το μοντέλο με άλλες πληροφορίες, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως ίσως το concept αυτό δίνει μια καλή γεύση για το πώς θα μοιάζει η νέας γενιάς Mustang.

Συγκεκριμένα, τα οριζόντια φωτιστικά σώματα είναι τώρα πιο άγρια ενώ η γρίλια έχει μεγαλώσει και υιοθετεί πλέον νέο σχήμα. Η Ford περιγράφει την σχεδιαστική γλώσσα αυτή ως «καινοτόμα» που «υιοθετεί πολλά χαρακτηριστικά από την κινεζική παράδοση». Ακόμα, η Ford ισχυρίζεται πως το αμάξωμα του concept «δημιουργεί μια δυνατή δυναμική και είναι σπορ».

Η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας "Progressive Energy in Strength" θα χρησιμοποιηθεί στο νέο σχεδιαστικό κέντρο της φίρμας στην Κίνα που θα εγκαινιαστεί τον Οκτώβριο με σκοπό να συγκεντρώσει πολλούς νέους ταλαντούχους Κινέζους σχεδιαστές.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN