Σύμφωνα με τη Ford το GT θα αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο πακέτο γραφικών που θα περιλαμβάνει νέα χρώματα και λεπτομέρειες.

Νέα χρώματα και γραφικά για το Ford GT

1.773 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2020)

Ένα σύνολο αισθητικών ενημερώσεων έλαβε το Ford GT, με τη μάρκα να προχωρά στην επίσημη ανακοίνωση μέσω ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.


Σύμφωνα με τη Ford το GT θα αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο πακέτο γραφικών που θα περιλαμβάνει νέα χρώματα και λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα όπως μπορούμε να δούμε από το GIF  που αναρτήθηκε, η πρώτη από τρεις επιλογές αφορά ένα σκούρο κόκκινο χρώμα, ενώ διαθέσιμο θα είναι ένα σκύρο μπλε χρώμα αλλά και το λευκό.
 
Όσον αφορά τις λεπτομέρειες. Συναντούμε μία ρίγα που περνάει δίπλα από τον πλευρικό αεραγωγό του αυτοκινήτου. Στις περιπτώσεις που το μοντέλο είναι βαμμένο σε μπλε ή κόκκινο χρώμα η ρίγα είναι λευκή, ενώ αν το GT είναι βαμμένο λευκό, τότε η ρίγα έχει κόκκινη απόχρωση. Παράλληλα με τη ρίγα αντίστοιχο χρώμα έχουν και τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών.
 
Δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτές είναι οι μόνες επιλογές χρωμάτων και γραφικών για το  GT, αν και υποψιαζόμαστε ότι θα υπάρχουν περισσότερα. Η Ford πιθανότατα θα ανακοινώσει αυτές τις εξωτερικές ενημερώσεις σε ένα επίσημο δελτίο τύπου, μαζί με άλλες αναβαθμίσεις. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Hyundai
4green