Κατευθείαν από τα Insignia και Astra η προηγμένη η τεχνολογία φωτισμού IntelliLux LED® 
matrix με το 
προσαρμοζόμενο 
«glare-free» 
full-LED 
σύστημα 
προβολέων.

Κατευθείαν από τα Insignia και Astra η προηγμένη η τεχνολογία φωτισμού IntelliLux LED® matrix με το προσαρμοζόμενο «glare-free» full-LED σύστημα προβολέων.

Τεχνολογία: H Opel εκδημοκράτισε την τεχνολογία της

66.386 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2020)

Η σημαντικότερη διαφορά ανάμεσα στις δύο γενιές αφορά στο τεχνολογικό υπόβαθρο των δύο μοντέλων, τομέας όπου έδωσαν μεγάλη σημασία στη νέα γενιά οι σχεδιαστές, πριμοδοτώντας την με στοιχεία των μεγαλύτερων μοντέλων της φίρμας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Για πρώτη φορά λοιπόν σε Corsa θα συναντήσουμε προαιρετικό ψηφιακό πίνακα οργάνων, καθώς και τη νέα σειρά συστημάτων infotainment με οθόνες αφής μέχρι και 10ΆΆ, που υποστηρίζουν Android Auto και Apple Car Play, όπως και λειτουργίες WiFi και Hotspot . Επιπλέον, το Corsa προσφέρει προαιρετικά τη νέα υπηρεσία τηλεματικής «Opel Connect», με χρήσιμες λειτουργίες, όπως Live Navigation, ενώ παράλληλα, όσοι επιθυμούν έναν «premium» αέρα, υπάρχει η επιλογή θερμαινόμενων καθισμάτων, καθώς και δερμάτινων με λειτουργία μασάζ.

Προηγμένο σύστημα φωτισμού matrix
High-light του νέου Corsa είναι τα νέα φώτα, με την ειδική τεχνολογία κατόπτρων και προβολείς σε σχήμα φτυαριού, οι οποίοι επιτρέπουν τη μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα φωτός που προβάλλεται στο δρόμο. Επιπλέον, για πρώτη φορά στο Corsa παρέχεται η τεχνολογία φωτισμού IntelliLux LED® matrix με το προσαρμοζόμενο «glare-free» full-LED σύστημα προβολέων, που συναντάμε στα Astra και Insignia, με τους προβολείς matrix, να προσαρμόζονται αυτόματα στις τρέχουσες συνθήκες, διασφαλίζοντας τον καλύτερο δυνατό φωτισμό για εσάς και πως δεν θα τυφλώνει τα διερχόμενα οχήματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN