Νέο VW ID.5 GTX Xcite Concept: Μιλιταριστικό και... ηλεκτρικό!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο VW ID.5 GTX Xcite Concept: Μιλιταριστικό και... ηλεκτρικό!

2.566 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2022)

To πρωτότυπο VW ID.5 GTX Xcite Concept έχει αέρα μιτιλαριστικό αλλά συγχρόνως είναι πολυτελές και φυσικά, έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός ισχυρού ηλεκτρικού οχήματος.

Το δημιούργησαν 14 πρακτικάριοι της Volkswagen

Στην παρουσίαση ενός νέου πρωτοτύπου με όνομα ID.5 GTX Xcite προχώρησε η Volkswagen που δημιουργήθηκε από μια ομάδα 14 πρακτικάριων.

Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει χάρη στην ειδική βαφή που δημιουργήθηκε από χρώματα που υπάρχουν στην παλέτα της Volkswagen και της Lamborghini, τις ξεχωριστής σχεδίασης 22άρες ζάντες αλουμινίου, τους ενισχυμένους θόλους πάνω από τους τροχούς και τις πλαϊνές ποδιές του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φουλ στο δέρμα το εσωτερικό του

Μέσα στην καμπίνα, υπάρχει Alcantara και βιολογικό δέρμα πάνω σε κάθε επιφάνεια όπως πχ στο ταμπλό και στα καθίσματα, ενώ δυναμικό παρών δίνουν οι πορτοκαλί ραφές, τα πορτοκαλί μοτίβα και οι διάφορες άλλες λεπτομέρειες που είναι βαμμένες στο ίδιο χρώμα πάνω στο ταμπλό και την κονσόλα. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται επίσης με τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ήχου που χρησιμοποιεί εξαρτήματα από τις εταιρείες Gladen, Musway και Bang & Olufsen.

Με 299 άλογα και 460 Nm ροπής

Η ισχύς στο concept πηγάζει από μια μπαταρία 82kWh που συνεργάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ (ένα σε κάθε άξονα) με την συνδυαστική ιπποδύναμη να φτάνει τα 299 άλογα και τα 460 Nm ροπής. To πρωτότυπο είναι σε θέση να πετυχαίνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 6,3 δευτερόλεπτα και να φτάνει σε τελική ταχύτητα τα 180 χλμ./ώρα. Η μέγιστη αυτονομία του είναι 490 χιλιόμετρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
NISSAN