Τα επίσημα αποκαλυπτήρια δεν αργούν καθώς έχουν προγραμματιστεί για την έκθεση SEMA360 που θα λάβει χώρα στις 2-6 Νοεμβρίου.

Νέο extreme πρωτότυπο ετοιμάζει η Jeep

1.959 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2020)

Ένα νέο extreme πρωτότυπο της Jeep φορτωμένο με πλήθος εξαρτημάτων της Mopar, είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του, με την πρώτη teaser εικόνα να δημοσιεύεται, ενόψει της επίσημης αποκάλυψης.


Η εταιρεία με αξεσουάρ για τα μοντέλα της Fiat Chrysler Automobiles, η Mopar σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο για το οποίο προϊδέασε το κοινό της μέσω μίας εικόνας teaser. Δυστυχώς δε φάνηκε ιδιαίτερα πρόθυμη να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες προς το παρόν, για αυτό και θα προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τι παρουσιάζει η εικόνα.
 
Προφανώς έχουμε να κάνουμε με ένα Jeep και, κρίνοντας από την πίσω όψη, έχουμε ένα νέο πρωτότυπο που είναι βασισμένο στο Gladiator. Ωστόσο το δημοφιλές Pick-Up στερείτε της καρότσας στη θέση της οποίας υπάρχει πλέον μία πλατφόρμα η οποία αποτελεί τη βάση ενός μεγάλου κουτιού. Ο νέος αποθηκευτικός χώρος φέρει μία πλαϊνή πόρτα, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρχει και μία δεύτερη από την άλλη πλευρά, που όμως είναι αδύνατο να φανεί.
 
Πάνω από το κουτί είναι εγκατεστημένη μία σχάρα που μεταφέρει δύο ποδήλατα, ενώ μία ίδια σχάρα βρίσκεται και πιο μπροστά για μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης. Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί η διαφορετική σχεδίαση που έχουν τα πίσω φωτιστικά σώματα σε σχέση με το κανονικό Gladiator αλλά και το χαμηλότερο ύψος τοποθέτησής τους.
 
Άλλα εύχρηστα αξεσουάρ περιλαμβάνουν τον πίσω εφεδρικό τροχό με ελαστικό BF Goodrich Mud Terrain A / T, το μπιτόνι καυσίμου, το βαρούλκο, αλλά και μία χειρολαβή κάτω από το κουτί που προφανώς οδηγεί σε ένα συρταρωτό χώρο αποθήκευσης.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Jeep που έχει προσαρμόσει η Mopar θα γίνουν γνωστές το προσεχές διάστημα, μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια, που δεν αργούν καθώς έχουν προγραμματιστεί για την έκθεση SEMA360 που θα λάβει χώρα στις 2-6 Νοεμβρίου. Η έκθεση λόγω της πανδημίας θα γίνει διαδικτυακά.

Mercedes
skoda